Forside Flag Football Åben og gratis træning for alle piger/kvinder

Henover sommeren har du mulighed for at prøve kræfter af med flag football. Flag football er sjovt, fordi intensiteten på hvert spil er så stor, og fokus for sporten er sammenhold. Sporten indeholder mange fede aspekter, hvor hurtighed, atletiske evner, overblik, teknik og ikke mindst taktik er i højsædet. Idéen med spillet er at bibeholde alle de fede elementer fra det for mange kendte amerikansk fodbold, men samtidig fjerne udstyr og de hårde kontaktelementer.

Der er ingen krav til, at du skal have været i nærheden af en bold før. Det eneste krav er, at du har en interesse for at prøve noget nyt, og at du er fyldt 13 år. Træningsniveauet vil blive tilrettelagt efter deltagerne, så både nye og erfarne spiller kan være med.

Til træningerne vil du:

  • blive trænet af én, som har mange guld- og sølvmedaljer (DM, EM og VM) bag sig, og som var med til at starte sporten op i Danmark – med andre ord: en erfaren og dygtig herre.
  • møde en masse engageret sportspiger/kvinder, som både har dyrket sporten i mange år og nogle som er helt grønne i den.
  • få nogle sjove dage, hvor humøret er højt og fjollet, men ligeledes nogle målrettede træninger, hvor udvikling og læring er i fokus.
  • opleve, at det er nemt at falde ind i gruppen og lære sportens basale teknikker og kerneelementer som fx gribe den ovale amerikanske football, tackle.
  • opleve, at selvom du måske ikke føler, du er god til at gribe, så vil der også en være en position til dig, hvor gribeegenskaberne ikke er vigtige.

Træningerne er helt gratis og foregår i Valby Idrætspark på følgende dage:

27 juni kl. 12-16

28 juni kl 10-14

18 juli kl. 12-16

19 juli kl. 10-14

1 august kl. 12-16

2 august kl. 10-14

Hvis du vil deltage én eller alle dage eller har nogle spørgsmål til træningerne, så skriv til Lars, som er træner, på larsskytte83@gmail.comeller til Dani, som har dyrket sporten siden 2014 danijela.gusak@gmail.com.

Læs mere om sporten her: http://flagfootball.dk/om-flag-football/om-flagfootball/