Forside Amerikansk fodbold Ændrede planer for landshold i amerikansk fodbold 

Der er sket ændringer på rigtig mange områder pga Corona, og nu er der også ændringer i vores landsholdsprogram for amerikansk fodbold. 

U17-landsholdet skulle have haft en U16 camp i juli måned, men at samle ca. 90 spillere, samt 15-20 coaches, medics og managers på en skole i 4 dage, hvor de bor 10-15 sammen i klasseværelser, og spiser buffet, har vi vurderet ikke at være forsvarligt. Derfor har vi udsat sommerferien campen til uge 42. Så snart vi har detaljerne på plads bliver det meldt ud og tilmelding åbnet op. 

 

U19-landsholdet skal i 2020 deltage ved U19 Nordiske Mesterskaber, hvor Danmark er værter i uge 42.  

Vi har været i tæt dialog med den andre nordiske lande siden coronavirus ramte, og drøftet mulighederne for at gennemføre U19 Nordiske Mesterskaber i Danmark i uge 42. Som status er lige nu, så planlægger vi efter at det bliver muligt, men det kan selvfølgelig ændre sig, både hvad angår situationen i Danmark, men også hvordan det går i Norge, Finland og Sverige.  

Som forberedelse til U19 Nordiske Mesterskaber, skulle U19-landsholdet have afholdt try-out i foråret, og camp i juli måned – begge dele er af aflyst.  

Der bliver arbejdet på en ny plan. Vi kan allerede nu sige, at vi forventer at skulle bruge hverdagsaftener i august og september, dels til udtagelse og dels til træning. Derudover så forventer vi, at U19-landsholdet skal møde ind til U19 Nordiske Mesterskaber søndag den 11. oktober, så holdet kan blive klar til de første kampe. 

Så snart detaljerne er på plads melder vi det ud. 

Kampprogram for U19 Nordiske Mesterskaber er semifinaler onsdag den 14. oktober, med placeringskampe lørdag den 17. oktober 2020. 

 

Herrelandsholdet er endnu ikke afklaret. Vi forventer at der kommer en afklaring sidst i denne uge.