Forside Cheerleading Aflysning af Jule Cup 2020 

Arrangørerne for Jule Cup 2020, Jam Frederikshavn Cheerleaders og DAFF har længe været i dialog om hvorvidt det vil være muligt at afvikle Jule Cup 2020 på en måde, der dels giver mening for deltagerne og tilskuere, og samtidig giver mening for arrangørerne i forhold til at indsats står mål med udbytte. 

Med udgangspunkt i den seneste udvikling og usikkerhed om lempelser på forsamlingsforbuddet, samtidig med, at vi nu er meget tæt på flere deadlines, er vi kommet til den erkendelse, at det ikke er muligt at gennemføre Jule Cup 2020. 

Det er selvfølgelig noget vi er meget ked af, ikke mindst i betragtning, at det betyder at vi har et 2020 helt uden konkurrencer i cheerleading, men det vil ikke være forsvarligt at presse en Jule Cup igennem i den nuværende situation udtaler Sportschef Lars Carlsen.  

Der bliver arbejdet på at bruge weekenden til virtuelt at skabe synlighed for cheerleading og vores cheerleading klubber. Præcis hvordan der skal foregå er ikke på plads endnu. 

Næste konkurrence i cheerleading er således Spring Cup den 20. marts 2021 i Brøndby Hallen, hvor vi håber det er muligt at gennemføre en konkurrence som vi kender den – med rigtig mange udøvere foran et stort veloplagt publikum.