Introduktion

DAFF’s positionstrænerkurser er for træneren på alle niveauer. Om du er helt ny eller har stor erfaring vil positionstrænerkurserne være noget for dig. På disse kurser sætter vi et detaljeret fokus på de enkelte positioner, og forsøger at give et mere nuanceret billede af både teknik og taktik, der har betydning for succes på positionen. Underviserne på kurserne vil være forskellige trænere, der selv har arbejdet med positionen i flere år, og som har lyst til at lære fra sig.

Formål

Positionstrænerkurset skal være med til at gøre dig bedre som teknisk og taktisk træner. Kurset vil derfor være med stort fokus på hvordan vi coacher og giver feedback samt hvilke overvejelser den enkelte position kræver. Du vil blive introduceret til teknikker, taktikker og generelle tanker for den enkelte position.

Uddannelsens opbygning

Kurset er et 4 timers kursus, som består af praktisk og teoretisk un­dervisning. Det forventes, at kursisten er aktiv deltagende.

Målgruppe

Positionstrænerkurserne tager udgangspunkt i DAFF’s principper om aldersrelateret træning, og derfor er målgruppen bredt funderet fra Mikro til Senior.

E-læring

Der er ingen e-læring på positionstrænerkurserne.

Kriterier for at tage kurset

Du skal være fyldt 13 år for at kunne deltage på kurset.

Pris

Kurserne koster 650 kr. Der skal oplyses navn, alder, mail og klub på de personer, der tilmeldes. Tilmeldingen sker løbende. Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldte.

Tilmelding

Tilmelding skal ske på www.daff.nemtilmeld.dk. Der skal oplyses navn, alder, mail og klub på de personer, der tilmeldes. Pladserne vil blive fordelt ud fra ”Først til Mølle” princippet, og tilmeldingen er gældende, når betalingen er modtaget. Tilmeldingsfrist er altid to dage før kursusstart.

Tid og sted

OL Øst & Vest: mandag: d. 5. februar 2024
Træning for små hold Øst & Vest: mandag : d. 16. februar 2024

QB Øst & Vest: mandag: d. 6. marts 2024
WR Øst & Vest: onsdag : d. 13. marts 2024

Lokationen vil fremgå af https://daff.nemtilmeld.dk/