Home Dommerbetaling

Find Dommerbetalingsbilag her

Dommergodtgørelse udbetales én gang ugentligt, og på nedenstående link kan man løbende følge hvilke kampe, der er godkendt. Da vi kun udbetaler én gang ugentligt (typisk torsdag eller fredag), kan der godt gå nogen dage fra kampen er godkendt til betalingen gennemføres i banken. For dommere, der ikke er kunde i Nordea kan der gå op til én bankdag, før penge er på kontoen.

Se Dommerplan her

Se i DAFF´s Turneringsregulativ her, hvordan dommergerningen samt kørsel godtgøres, § 4.

Mangler du som dommergodtgørelse for én/ flere kampe, skal du kontakte kampens referee (den ansvarlige for indsendelse af kamprapport, dommerbetalingsbilag mv.), såfremt dommerbilaget ikke er modtaget af DAFF. Er betalingen gennemført, men du fortsat ikke har modtaget godtgørelsen skal du kontakte Pia Madsen i DIF Økonomi på pma@dif.dk. Bemærk, der kan gå op til ét døgn, hvis du ikke er kunde i Nordea, før penge er på din konto.

Der er desværre end del dommere, der ikke påfører konto nr. på dommerbetalingsbilaget, og disse dommere kan vi naturlig ikke overføre godtgørelse til – se listen over dommere, hvor der mangler konto nr.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på daff@daff.dk.