LUK

Køb dit eget dommerkursus

Hent pdf fil her…

Igen i år er det muligt at købe et sit eget dommerkursus. Kurserne er de samme som bliver afholdt af DAFF, og som er gratis at deltage på, så køb-selv kurserne er tænkt som en hjælp til de klubber, hvor folk ikke har kunnet deltage på de af DAFF afholdte kurser. Dommerudvalget kan formidle kontakt til en underviser eller man kan spørge i DAFF Dommer facebook gruppen.

Hvordan

  • Klubben kontakter selv underviser
  • Pris for køb-selv kurserne er 1400,- kr. pr. kursus + kørsel til underviseren, som afregnes med underviseren.
  • Der skal undervises efter Dommerudvalgets undervisningsplaner
  • Der skal bruges regelbøger og dommermanual til kurset. Bøgerne kan lånes elles købes til kostpris hos DAFF.
    • Det anbefales at købe i det mindste et lille antal f.eks. til klubbens dommertaske, da både regelbog og dommermanual er et vigtigt opslagsværk at have.
  • Der kan som udgangspunkt maksimalt deltage 15 personer på kurset, hvis der kun er én instruktør. Dette kan dog dispenseres for, hvis det er en meget erfaren instruktør, der vurderer at han godt kan klare en større gruppe uden at det går ud over kvaliteten.

 

Undervisere og kurser
Det er muligt at afholde de to teoretiske modulkurser. Det er ikke muligt at købe et vedligeholdende kursus.

For at opnå gyldig dommerlicens skal man have deltaget på to forskellige modulkurser over en periode på to år. Når man først har opnået C-licens ved at deltage på 2 forskellige moduler, kan man forny sin licens ved at tage på ét modul hvert år. Hver gang man så tager på et modul, fornyer man sin licens for en 2-årig periode. Husk at det ikke kan være samme modul hvert år, da det skal være 2 forskellige moduler over en 2-årig periode for at opretholde sin licens.