Home AaB 89ers

Informationer

Spillested

AaB’s anlæg
Hornevej 2
9200 Aalborg Sv

Kontaktpersoner

Se klubbens kontaktpersoner på dette link

Klubben skriver:

Skal du spille amerikansk football i 89ers, er her en kort guide til, hvordan du kan komme i gang.

Alle vores træninger foregår på AaB’s træningsanlæg på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst. Skal du benytte offentlig transport, kører bus nummer 11 næsten til døren.

Det første du gør, er at møde op til træning på det hold du skal spille. Vi har pt. 4 hold; Senior National Liga, Senior udviklingshold, U19 og U16, samt et U14-hold under opstart. Er du født i 1995 eller før er du senior-spiller, er du født mellem 1996 og 1998 er du U19-spiller, er du født i 1999 eller 2000 er du U16-spiller og er du født i 2001 eller før er du U12/U14-spiller.

Træningstiderne står nedenfor. Starttidspunktet for træningen er det tidspunkt, hvor man er omklædt og står klar på banen, så kom i god tid, så du kan nå at finde udstyr og blive klædt om.

Til træning bør du medbringe tøj som må blive beskidt og gå i stykker, da der er mulighed for begge dele. Fodboldstøvler er det optimale som fodtøj, men det er muligt at prøve i almindelige kondisko, men det anbefales ikke. En tandbeskytter er nødvendig, så hvis du ikke har sådan en, så tag 25 kr. med til første træning og køb en. Og så er det jo altid rart at have skiftetøj og et håndklæde med, så du kan komme i bad efter træning.

For at blive indmeldt i 89ers skal der udfyldes en indmeldelsesblanket som afleveres til trænere eller kasserer til træning.

Har du ikke selv udstyr, har du mulighed for at låne udstyret af os og det er gratis.

Hjemmeside
89ers.dk