Forside Turnering Dannebrog Bowl Armadillos vinder Dannebrog Bowl

Lørdag blev Dannebrog Bowl XII afviklet i Fælledparken. Finalen var en gentagelse af sidste års finale, hvor Allerød Armadillos og Avendøre Mammoths mødtes. Allerød var som vinder af grundspillet favorit, og de levede fuld op til favoritværdigheden.

 

Armadillos startede kampen stærkt med at score på sine to første drives, og da deres defense også spillede stærkt og holdt Mammoths fra at score, var de forholdsvis hurtigt foran 14-0. I resten af 1. halvleg scorede begge hold én gang, så stillingen ved pausen var 20-7 til Armadillos.

 

Første scoring i anden halvleg stod Armadillos også for, og med 27-7 var det en meget svær situation for Mammoths at komme tilbage fra. Kampe i flag football bliver ofte afgjort med ganske få point. Mammoths kæmpe for at vende kampen, men Armadillos have dog fuld kontrol over kampen. Selv om Mammoths’ offense scorede to gange i 2. halvleg, slap Armadillos’ offense ikke foden fra gaspedalen. Med yderlige 3 scoringer i 2. halvleg kunne Armadillos komfortabelt vinde 56-20.

 

Kampens MVP blev Allerød Armadillos QB Frederik Løchte Ermler

Relaterede ARTIKLER