Forside Amerikansk fodbold BetBuzz ny samarbejdspartner i DAFF

Vi har indgået et nyt spændende samarbejde med BetBuzz, som i den kommende sæson vil være sponsor i DAFF. Der er tale om et fundraisingprojekt, som i forvejen har vakt stor glæde hos både basket- og volleyballforbundet og nu skal klubberne i DAFF nyde glæde af dette.

BetBuzz er et koncept udviklet til sportsklubber, hvor de har mulighed for at få oprettet pengespil på deres egne kampe. Spillet oprettes gennem BetBuzz, som udbyder spillet. Det kunne f.eks. være spil som vindermargin – hvor der skal spilles på hvor meget et hold vinder med eller en tipskupon med en række ja/nej spørgsmål om kampens forløb.

Nu til det vigtige. 20% af det beløb, der spilles for på hvert enkelt væddemål går direkte til klubben. Spillene er altid puljevæddemål og det er klubberne selv, der bestemmer indsatsen. Hvis ingen gætter det korrekte udfald på kampen, så går hele præmiepuljen til klubkassen. Det er et produkt, som klubberne kan bruge til at skabe lidt ekstra støj og hype omkring kampene – med den bonus at der kommer ekstra penge i klubkassen, hvis klubbens fans er med.

Nem arbejdsgang

Klubberne får en konto, hvor de opretter de spil, som de ønsker BetBuzz skal udbyde. Tilskuere, fans og netværk skal blot gå ind på www.betbuzz.dk og oprette en bruger. Det kræver NemID at oprette brugeren, men det er ikke nødvendigt derefter.

Se en kort video om produktet her.

Konceptet er godkendt af Spillemyndigheden og DIF, og lever op til samtlige krav indenfor væddemål og matchfixing.

Der går i dag en mail ud til alle klubformænd om samarbejdet, og hvordan I kan komme i gang.

Relaterede ARTIKLER