Forside Amerikansk fodbold Blue Steel Sports Gear ny streaming sponsor for National Ligaen

Vi er stolte af at kunne offentliggøre Blue Steel Sports Gear Aps, som vores nye streaming sponsor for National Ligaen. Det er i samarbejde med alle NL klubberne, at aftalen er kommet i stand, og vi er glade for det bidrag Blue Steel Sports Gear ligger i streaming af den bedste football liga i Danmark.

National Ligaen er sammen med Mermaid Bowl det stærkeste brand i dansk amerikansk fodbold. Blue Steel Sports Gear ønsker at understøtte den positive udvikling i sporten, gennem et omfattende sponsorat af landets bedste række NL. Streaming af NL kampene vil øge den samlede dækning af football i DK og styrke alle klubbers mulighed for at tiltrække sponsorer og samarbejdspartnere i lokalområderne. Blue Steel er den “nye” løsningsorienterede og servicemindede udstyrsleverandør og vi glæder os meget til samarbejdet med DAFF. Vi ønsker at række ud til alle klubber og spillere i hele landet med vores produkter og services, og streaming sponsoratet af NL er kun begyndelsen”, fortæller Direktør Peter Friis.

Også hos NL udvalget, er der stor tilfredshed med aftalen, ”Amerikansk fodbold er populært som aldrig før i Danmark, og holdene har fået et kæmpe kvalitetsløft i de senere år, så vi går en spændende sæson i møde i 2019. Samarbejdet mellem Blue Steel og NL er første skridt i vores fælles bestræbelser på at udbrede kendskabet til holdene i National Ligaen og Amerikansk Fodbold i Danmark, så vi tiltrækker endnu flere tilskuere til verdens fedeste sport” udtaler NL Udvalgsformand Michael Panayotis.

Den første kamp der streames i år, er kampen på lørdag mellem Copenhagen Towers og Frederikssund Oaks på lørdag kl. 14:00. Se kampen på https://www.zibrasport.dk/sportsgrene/amerikansk-fodbold/

Se hele sendeplanen her: http://nationalligaen.dk/medier/nl-tv/sendeplan/

Relaterede ARTIKLER