Forside Cheerleading Cheerleading Landshold 2018

Som tidligere udmeldt, så ønsker DAFF i lighed med 2016 og 2017 at sende et All Girl Premier og et Coed Premier landshold til Cheerleading VM 2018 i Orlando, Florida, d. 25-27 april 2018.

COED landsholdet
På baggrund af en try-out der lå d. 28.-29. oktober 2017, samt try-out den 2.-3. december 2017, er det besluttet, at Danmark ved Worlds 2018 kun er repræsenteret ved All Girl landsholdet, da Coed på nuværende tidspunkt ikke har det ønskede niveau.

Det betyder ikke, at vi opgiver Coed landsholdet, tværtimod, så vil vi arbejde på at højne niveauet, så Danmark er repræsenteret med et Coed landshold ved Worlds 2019.

Dette gør vi ved at bruge de allerede planlagte landsholdstræninger til at åbne gratis Coed træninger, hvor der vil blive arbejdet på skills, stunts med mere. Coed træningerne vil ligge i de perioder på træningsdagene, hvor All Girl holder pause i deres træning, hvilket er 2 gange 2 timer hver dag.

Vi håber at rigtig mange Coed udøvere vil tage imod dette tilbud, både øvede, men også nye mindre øvede, så vi kan få løftet niveauet på Coed cheerleading i Danmark generelt, til gavn og glæde for alle.

For planlægningens skyld, vil vi gerne, at de udøvere der vil gøre brug af muligheden for Coed træning, giver besked om dette på mail til cheerlandshold2018@daff.dk senest 3 dage før de enkelte landsholdscamps, som er listet herunder.

Vi vil allerede nu gøre opmærksom på, at når vi nærmer os Worlds, kan der forekomme landsholdstræninger, hvor vi ikke har den åbne Coed træning, simpelthen fordi vi er så tæt på Worlds, at All Girl skal bruge al opmærksomheden. Dette vil blive meldt ud i god tid inden landsholdstræningen.

 
All Girl landsholdet

Truppen til All Girl landsholdet er udtaget, som er listet herunder. I tråd med de sidste par år, bliver det endelige hold, der skal på gulvet til VM, først sat kort før konkurrencen. Dette gør vi for, at vi kan sætte det bedste landshold, der skal konkurrere med de andre landshold om VM-titlerne.

Det vil betyde, at der er nogle udøvere, der ikke kommer på gulvet, hvilket vi selvfølgelig er kede af, men sådan er betingelserne på DAFFs landshold, ligesom på alle andre landshold, hvor det gælder om at vinde.

Da vi ikke har noget Coed landshold med til Worlds i 2018, har det åbnet op for muligheden for at aktivere assisterende landstræner Mie Høg Hegaard som aktiv udøver. Dette gøres af den årsag, at Mie, grundet hendes store erfaring og høje niveau, vil ved at være aktiv i træningerne kunne være rollemodel for de andre backspots, som vil kunne lære en masse af Mie. Dette kan som nævnt lade sig gøre, da vi ikke har 2 landshold, og derfor ikke har det samme behov for trænere. Mie vil dog stadig være assisterende landstræner, og vil stadig virke som sådan til træningssamlingerne sammen med den anden assisterende landstræner Cæcilie Tindbæk Steffensen, og vores landstrænere Lina Kogoj og Matjaz Gerbec.

ALL-GIRL landsholdstruppen verdensmesterskaberne Worlds 2018:

Navn Klub
Alexandra Olsen Rockets Cheerleaders
Alika Schmidt Rockets Cheerleaders
Amalie Vestergaard Jam Cheer Aalborg
Anna Risager Jensen Jam Cheer Aalborg
Caroline Andersen Jam Cheer Aalborg
Caroline Bisholm Copenhagen Cheerleaders
Caroline Wittorff Jam Cheer Aalborg
Celina Svanborg Jam Cheer Aalborg
Cirkeline Hyllegaard Rockets Cheerleaders
Claudia Larentis Aarhus Tigers Cheerleaders
Ea Aaboe Aarhus Tigers Cheerleaders
Eline Bojsen–Moller Rockets Cheerleaders
Ellie Frewert Rockets Cheerleaders
Emilie Gundersen Rockets Cheerleaders
Freja Steen Rockets Cheerleaders
Frida Petersen Randers Cheerleaders
Helena Gammeljord Rockets Cheerleaders
Ida Ellermann Randers Cheerleaders
Jazmin Nørrevig Rockets Cheerleaders
Karla Petersen Randers Cheerleaders
Karoline Garder Copenhagen Cheerleaders
Katja Stamer Rockets Cheerleaders
Marie Sveigaard Randers Cheerleaders
Mie Høg Hegaard Randers Cheerleaders
Nicoline Fendinge Aarhus Tigers Cheerleaders
Nikita Guldborg Rockets Cheerleaders
Sara Vassard Randers Cheerleaders
Silke Lewalski Rockets Cheerleaders
Stefanie Wright Vikings Cheerleaders

 
 

 

Program og træningssamlinger frem mod Worlds 2018

6. og 7. januar Træning
27. og 28. januar Træning
10. og 11. februar Træning
17. og 18 februar Træning
24. og 25. februar Træning
3 og 4 marts Træning
8. april Træning
14. og 15. april Træning (generalprøve – vest)
21. og 22. april Træning (generalprøve – øst)
23. april Afrejse til VM
1. maj Ankomst hjem fra VM