Forside Cheerleading Cheerleading uddannelseskatalog 2020/2021

Så er alle datoer for kommende sæsons uddannelser på pladsEfter en lang proces med opkvalificering vores Introuddannelse, Niveau 1 og Niveau 2 er vi nu i mål med alle tre uddannelser, og har derfor endnu en gang et stærkt uddannelsesprogram i dansk cheerleadingVi har arbejdet på at sikre et indhold, som løfter trænernes kompetencer på flere niveauer – det mener vi er lykkedes. 

Det er en afgørende faktor for fastholdelse af udøvere i sporten, at vi har dygtige og veluddannede trænere. Der er flere sider af trænerrollen, som alle uddannelser gennemgår. Vi er ved at der er rigtig mange teknisk dygtige trænere i cheerleading, så derfor er vores uddannelser mere end blot teknik. De omhandler også didaktik og pædagogik, og hvordan man er en god rollemodel udtaler Udviklingskonsulent Malene Kolmos.    

CheerSport uddannelse ny i 2020/2021 

Som noget nyt er der i år tilføjet en uddannelse i det nye koncept ”CheerSport”. CheerSport er et koncept hvor konkurrenceelementet er fjernet, og hvor fokus er på at det skal være simpelt og sjovt.  

Uddannelsen er en enkelt dag, og er målrettet den nyere træner indenfor cheerleading. Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og kursisten vil komme igennem en række grundlæggende elementer indenfor cheerleading, hvor fokus for konkurrence er taget ud.  

Download kataloget 

Download uddannelseskataloget 2020/2021. 

Relaterede ARTIKLER

0 100