Home Kurser & Uddannelse

DAFF cheerleading tilbyder to træneruddannelser, og tilbyder også en del kurser indenfor forskellige discipliner.

 

Cheerleading træneruddannelse Niveau 2

Niveau 2 giver dig redskaberne til at være træner på højt plan. På uddannelsen vil der være fokus på, at du nu har at gøre med udøvere på level 4-6, og hvad det kræver både teknisk, mentalt og socialt. Der vil blandt andet være en del fokus på forberedelse og deltagelse i konkurrencer.

Læs mere her.

 

Cheerleading træneruddannelse Niveau 1

Niveau 1 giver dig grundlag for at sammensætte en målrettet, inspirerende og udbytterig træning samt værktøjer til både den faglige og sociale del af trænerjobbet. Der vil være meget fokus på progression og basis viden om, hvad man starter med, når man står med nye udøvere.

Læs mere her.

 

Cheerleading træneruddannelse Intro

Du er helt ny i cheerleading, eller har lysten til at blive hjælpetræner for et cheerleaderhold. Kurset mynder sig både til de som aldrig har undervist før og til de som har hjælpetrænererfaring.

Læs mere her.

 

Cheerleading Regelkursus

Regelkurset giver dig et grundlæggende indblik i DAFFs konkurrenceregler således, at du bliver i stand til, på grundlæggende niveau at nedbryde en skill-sekvens, analysere denne og via regelmetode fastlægge om de enkelte skills er lovlige eller ej.

Læs mere her.

 

Tumblingkursus

Tumblingkurset er både for dig som ikke har nogen trænererfaring, men også for dig, som er træner, som føler, at du mangler erfaringer indenfor teknik og modtagning indenfor tumbling.

Læs mere her.

 

Advanced Tumblingkursus

Tumblingkurset er både for dig som ikke har nogen trænererfaring, men også for dig, som er træner, som føler, at du mangler erfaringer indenfor teknik og modtagning indenfor tumbling. Du vil få indblik i øvelser, som forbedrer udøverens tumblingevner, og du vil få indblik i det fysiologiske aspekt og modtagningsmuligheder.

Læs mere her.