LUK

Cheerleading er en seriøs konkurrencesport som samler piger og drenge, store som små. Der er plads til alle på et cheerleadinghold, som har lyst og mod på at udvikle sig sportsligt og kammeratligt. Foruden det sportslige, betyder sammenholdet utrolig meget for netop denne sportsgren, da tillid og respekt for hinanden er en selvfølge, når man løfter og kaster med hinanden.

Good sportsmanship

Foruden det sportslige, er det konkurrencemæssige aspekt i cheerleading forskellig fra andre sportsgrene. Cheerleading lærer dit barn, hvordan man kan opnå mål ved hjælp af gensidig respekt og tillid til hinanden som mennesker. Ved konkurrencer er det almindeligt at konkurrerende klubber og udøvere hepper på hinanden og er gode venner både under og efter konkurrence. Alle indenfor cheerleading kender til ”good sportsmanship” i en eller anden grad. Alle kender måske ikke det korrekte term for den måde vi agerer på, men på indholdet i sin helhed. ”Good sportsmanship” kendetegnes ved; gensidig respekt mellem mennesker, fair play, man følger de regler der er blevet udstukket, samt respekt for dommernes afgørelser.

Det danske cheerleading-miljø er et rart sted for både børn og voksne at færdes i, hvor der er plads til alle slags personligheder.