Forside Cheerleading Cheerleadinglandshold 2019

DAFF ønsker i 2019 at sende et All Girl Premier og et Coed Premier landshold til VM i Cheerleading i Orlando, Florida, d. 24-26 april 2019.

På denne baggrund vil DAFF, i samarbejde med Cheerleadingudvalget, gerne invitere til landsholds-tryout

Lørdag den 6. oktober 2018
Søndag den 7. oktober 2018 

Sted: Odense – Risingskolen, Risingsvej 25, 5000 Odense

Tidspunkter

Lørdag:
10.00 – 13.30 All-Girl
13.30 – 14.30 Pause
14.30 – 17.30 COED

Søndag:
10.00 – 13.30 COED
13.30 – 14.30 Pause
14.30 – 17.30 All-Girl

Begge dage skal afsættes, da den endelig plan for try-out vil blive lagt, når alle tilmeldinger er på plads – try-out vil i år være noget længere end tidligere, da vi vil bruge tid på at få en mere detaljeret indblik i alle udøvere og derfor vil vi benytte begge dage.

Vi kan tilbyde overnatning i Odense fredag til lørdag, samt lørdag til søndag, for kr. 50,- per nat. Der er ikke forplejning inkluderet i dette, men der ligger en Fakta tæt ved.

Hvis man ønsker at overnatte en af nætterne eller begge, skal der gives besked til cheerlandshold2019@daff.dksenest søndag den 23, september – man kan ikke tilmelde sig overnatning senere.

For at komme i betragtning til landsholdet, skal du udfylde denne formular https://goo.gl/forms/aQcFiltAj86ciNbx1

Samt indsende et billede (pasfoto) til cheerlandshold2019@daff.dk

Seneste frist for tilmelding til try-out er søndag den 30. september – husk hvis du skal overnatte, så skal du tilmelde dig overnatning senest søndag den 23. september.

Vi opfordrer til, at Coed-udøvere stiller op til Coed landshold, og All Girl udøvere stiller op til All Girl landshold. På den måde undgås tidskrævende optræning til stunt med anden teknik, end den pågældende udøver har erfaring i. Dog er det muligt at stille op til begge landshold, hvis ønsket.

Krav for deltagelse på landshold

Inden du møder op til første landsholdstræning, skal du gå ind på dette link https://goo.gl/forms/WzWH9In8JHCArCTD2, hvor du kan læse regler og retningslinjer for deltagelse på landsholdet igennem, og sige JA til du er indforstået med reglerne.

Det er vigtigt, at du læser regler og retningslinjer igennem, og hvis du er under 18 år, så skal dine forældre læse det igennem. Når du/I har læst regler og retningslinjer for DAFFs landshold, skal du/I svare Ja på formularen, ellers kan du ikke deltage på landsholdet.

Det svar vil være at betragte som en aftale mellem dig og DAFF, hvor du anerkender betingelserne som beskrevet og er indforstået med dem, og accepterer, at aftalen er bindende og det er ikke muligt at melde fra til landsholdet frem mod VM 2019.

Når du accepterer betingelserne, er du sportsligt og økonomisk forpligtet til landsholdet.

Der kan selvfølgelig være forhold der gør, at et afbud er gyldig, som for eksempel skader – i sådanne tilfælde skal du kontakte DAFFs Sportschef med information vedr. dette, som vil afgøre om afbud er gyldigt. Hvis du ikke gør dette, så vil du blive opkrævet den fulde egenbetaling.

I første omgang vil vi udtage et bruttohold, som skal træne frem mod VM 2019, og på et tidspunkt vil vi udtage det endelige hold – det betyder at nogen bliver skåret fra til landsholdet, og andre får besked at de er reserve. – At blive reserve er IKKE gyldig grund til at melde fra til landsholdet. Hvis man modtager besked om at man er reserve, så skal fortsat passe alle træninger med mere, præcis som dem der er på holdet – det er ikke til at vide hvornår der eventuelt sker noget og en reserve skal indsættes på holdet – det kan ske helt frem til holdet går på gulvet til VM. Der kan også ske ting undervejs der gør, at en reserve bliver skiftet ind og den person der var på holdet, bliver reserve.

Omkring selve VM er det vigtigt at pointere, at vi forbeholder os retten til at sætte det endelige hold, der skal på gulvet til VM, helt frem til før konkurrencen. Dette gør vi for, at vi kan sætte det bedste landshold, der skal konkurrere med de andre landshold om VM-titlerne.

Det vil betyde, at der kan være nogle udøvere der ikke kommer på gulvet, hvilket vi selvfølgelig er kede af, men sådan er betingelserne på DAFFs landshold, ligesom på alle andre landshold, hvor det gælder om at vinde.

 • At du er fyldt 15 år, eller fylder 15 år i 2019
 • At du kan få et gyldigt ESTA og ETA (ETA er nødvendig, da vi sandsynligvis rejser over Toronto, Canada)
 • At du har et gyldigt dansk pas
 • At du kan deltage i tryout samt alle planlagte landsholdssamlinger
 • At du er villig til at mødes med din partner/gruppe og træne uden for de fastlagte weekender
 • At du er villig til at afprøve nye ting
 • At du er modtagelig for rettelser
 • At du er aktiv udøver i minimum en national konkurrence inden VM
  • Det er vigtigt, at man som landsholdsudøver passer sin klubtræning og stiller op til konkurrence for sin klub

Trænerteam

Trænerteamet består i år af 4 trænere, Mie Høg Hegaard, Demmi Wu, Lina Kogoj samt Matjaz Gerbec som alle har stor erfaring med det danske landshold, så holdet er i gode hænder.

Det er udelukkende trænerteamets beslutning, hvorvidt du bliver henvist til All Girl eller Coed. Dog vil vi, så vidt det er muligt, forsøge at imødekomme dit ønske. DAFF forbeholder sig i øvrigt retten til kun at deltage ved VM med ENTEN All Girl ELLER Coed, hvis vi mener, at der ikke er talent nok til at opretholde et acceptabelt niveau på begge hold.  

Pris

Egenbetalingen for at deltage på Landsholdet ca. 9000 kr.  I denne pris er inkluderet

 • Træningsfaciliteter
 • Fly t/retur
 • Hotel inkl. morgenmad
 • Konkurrencegebyr
 • Transport til og fra lufthavn og konkurrence
 • Uniform (Uniformen er kun til låns)

Der skal dog påregnes en ekstra omkostning til ESTA godkendelsepå ca. USD 15, samt tilsvarende for ETA.

Landsholdstræninger

Alt afhængigt af sammensætningen af holdet, vil det bestræbes at afholde landsholdstræningerne, såde rent geografisk matcher holdene bedst muligt. Omkostninger til transport til og fra landsholdstræninger, samt mad, overnatning mm. afholdes af udøveren.

Vi arbejder i øjeblikket ihærdigt på at få alle datoer på plads, og så snart det sker, så offentliggør vi dem.

Verdensmesterskaberne

Vi arbejder på at udrejse er onsdag den 17. april og hjemrejse er søndag den 28. april, med ankomst i Danmark mandag den 29. april – vi afventer svar fra USA vedr. muligheder og priser på overnatning inden vi kan færdiggøre planerne.