Forside Amerikansk fodbold Corna virus update vedr. DAFF Arrangementer

I forlængelse af de tiltag statsministeren præsenterede i går vedr. inddæmning af corona smitte, har DAFFs Sportschef, Lars Carlsen og Formand i Aarhus Tigers Cheerleaders, Jakob Ljungberg, holdt møde lørdag formiddag vedr. DM i Cheerleading den 28. marts i Ceres Arena, Aarhus.

Fokus på mødet var at skitsere situationen samt at afklare de nuværende handlemuligheder i forhold til at afvikle DM i Cheerleading 2020 indenfor de rammer, som myndigheder har udstukket

DAFF og Aarhus Tigers Cheerleaders er enige om at afsøge alle relevante løsninger, der kan muliggøre afvikling af DM 2020. Det er vigtigt for DAFF og Aarhus Tigers Cheerleaders, at vi følger anvisningerne fra myndighederne i denne ganske særlige situation.

DIF har i går fredag indkaldt alle specialforbund til et orienteringsmøde mandag morgen kl. 09.30, hvor DIF vil give en status på, hvad de har fået oplyst fra myndighederne. I forbindelse med det møde, vil Lars Carlsen på vegne af DAFF og Aarhus Tigers Cheerleaders drøfte konkrete muligheder for at afvikle DM i cheerleading med DIF.

Vi forventer tidligst at kunne komme med yderligere information vedrørende DM i Cheerleading 2020 på tirsdag 10. marts.

Vi håber på forståelse for, at vi har brug for nogle dage inden vi kan komme med en udmelding.

 

DAFF og Aarhus Tigers Cheerleaders

 

Relaterede ARTIKLER