Forside Amerikansk fodbold Corona update pr. 18. april – nye retningslinjer på vej

Vi ved at I alle er meget utålmodige i at komme i gang igen, og det er vi også – og ikke mindst nu, når vi kan se, at samfundet begynder at åbne op så småt igen. Som tidligere nævnt, så er vi i tæt dialog med DIF om hvordan vi skal forholde os, og det er vi stadig – og DIF har netop meddelt, at de i løbet af mandag, vil komme med nogle justerede anbefalinger i forhold til udendørsidrætten. Præcis hvornår på mandag vides ikke, og vi ved heller ikke hvordan de justerede anbefalinger kommer til at se ud, men vi forventer det bliver anbefalinger der, i et eller andet omfang, forsigtigt åbner for at udendørsidrætter stille og roligt kan starte op, selvfølgelig under hensyntagen til de generelle anbefalinger. 

Hvad det betyder for amerikansk fodbold og flag football ved vi ikke på nuværende tidspunkt, men så snart vi har mere info fra DIF, vil vi se på det og komme med vores anbefalinger. 

Vi kan også meddele, at DIF presser på for at få en definition af store arrangementer, der som bekendt er forbudt indtil den 1. september, og hvor vi har brug for at vide hvad grænsen er, således vi ved hvilken indflydelsen der har på vores idrætter. Så snart vi modtaget mere info vedr. dette, så vil vi dele det med jer. 

Indtil da, vil vi ønske jer alle en god weekend og håber I alle er tålmodige lidt endnu. 

Relaterede ARTIKLER