Forside Amerikansk fodbold DAFF indgår samarbejde med DR om Mermaid Bowl igen i 2019

Vi er glade for igen at kunne meddele, at vi har indgået et 1-årigt samarbejde med DIF og DR om at sende Mermaid Bowl på DR TV app’en og livestreaming på dr.dk.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med DR sidste år, og har været glade for den eksponering på både LIGA og dr.dk vi har fået. Alle kan tilgå deres platform helt gratis, og DRs fokus på at promovere nyheder fra sporten har været fantastisk.

Vi glæder os igen til samarbejdet med DR – som er lige så interesseret i at udbrede kendskabet til sporten, som vi er. De kommer med ekspertise indenfor visning af sport fra mange forskellige vinkler og kanaler, som løfter vores event” udtaler Kommunikationsansvarlig Louise Bakbøl. “Produktionen bliver på samme størrelse, som sidste år, hvor DR også sørger for støj på deres andre platforme. Og så bliver kampen tilgængelig for alle gratis, på alle enheder“, afslutter hun.

Aftalen med DR er kommet i stand på baggrund af erfaringer og netværk fra sidste år, hvor DIF afholder en del af omkostningerne til produktionen gennem den såkaldte medie-aftale. Medieaftalen mellem DIF og specialforbundene er ikke fastlagt endnu, så vi ved ikke hvad der skal ske i 2020, men forventer at Mermaid Bowl som altid, er på TV eller en anden platform.

Finalen spilles lørdag d. 5.10.2019 kl. 16:00 på Gladsaxe Stadion!

Se mere om dagen på www.mermaidbowl.dk.

Relaterede ARTIKLER