Forside Cheerleading Danmark endte på en flot 5. plads ved VM

Danmarks All Girl Premier landshold blev nr. 5 ved dette års Verdensmesterskaber i Orlando, og tangerede dermed placeringen fra de sidste 2 år.

Holdets VM-eventyr startede torsdag aften, hvor holdet var klar i semifinalen. Pigerne leverede en solid rutine, hvor der kun var få usikkerheder og småfejl der skulle rettes, inden finalen den følgende dag.

Semifinalen rutine

Billeder: dag 1

Finalen

På finaledagen leverede holdet en virkelig flot rutine, hvor der var roser hele vejen rundt.

Finale rutinen

Kommentatorholdet havde også roser til Danmark; ”Denmark has stepped it up this year. The rutine is effortless, and transitions were smooth. This is a team we are going to see a lot from in the future”.

Stemningen på holdet var i top ved præmieoverrækkelsen, hvor hele gruppen lå virkelig tæt. Danmark endte på en flot 5. plads, og tangerede dermed resultatet fra sidste år.

Selvom vi har håbet på at pigerne var med i medaljeræset, så gik pigernes flotte rutine ikke ubemærket hen. Sportschef Lars Carlsen mødte ICUs Generalsekretær Karl Olson backstage, som fortalte, at han var meget imponeret over den danske rutine.

Det er et hold med en spændende fremtid, og niveauet er løftet fra de tidligere år. De har kæmpet for det, og vist stort overskud og energi. Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på til næste år”, afslutter Sportschef Lars Carlsen.

Tillykke med den flotte 5. plads, piger!!!