Forside Amerikansk fodbold - fremhævet A-landshold Din guide til landskamp mod Holland

A-landsholdet skal i 2019 spille kvalifikation til A-EM i 2020. Danmark er i gruppe med Finland og Holland, og skal for første gang siden 2003 spille en kvalifikationskamp i Danmark i Gentofte Sportspark d. 19. oktober kl. 16:00.

Sted: Gentofte Sportspak

Kick off: 19. oktober kl. 16:00

Billetter: 50 kr. eks gebyr i forsalg. På dagen koster de 75 kr. for voksne og 30 kr. for børn. https://daff.safeticket.dk/56405/Landskamp_Amerikansk_Fodbold_Danmark_-_Holland

45 mands roster DK: https://www.daff.dk/a-landsholdets-45-mand-roster-mod-holland/

45 mands roster NLhttps://www.daff.dk/hollands-45-mand-roster/

Kampen streames i samarbejde med DR: https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/amerikansk-fodbold-danmark-holland

Kampene i Danmarks gruppe ser således ud:

12. oktober NL vs FI i Arnhem, Holland

19. oktober DK vs. NL i Gentofte, Danmark

26. oktober FI vs. DK i Vantaa, Finland

”Det er stort, at A-landsholdet har en kamp på hjemmebane.” udtaler Sportschef og Head Coach Lars Carlsen.”Vi har ikke spillet en A-landsholdskamp i Danmark siden vi var værter for C-EM i 2003, så det er sandelig på tide og vi håber mange vil komme ud og støtte op omkring holdet og Danmark”

De andre grupper er:

  • Frankrig, Serbien og Tjekkiet.
  • Østrig, Italien og Schweitz.
  • Sverige, Storbritannien og Rusland

Vinderne af de fire grupper skal kæmpe om A-EM i 2020.

Vi har hverken spillet mod Holland eller Finland på A-landsholdsniveau tidligere, så det er lidt ukendt territorie vi bevæger os ud på – vi har dog lidt kendskab til Finland, da vi har set dem ved et par slutrunder, og har spillet mod dem utallige gange på U19 og U17 niveau.

”Det har heldigvis endt sådan, at Holland og Finland spiller mod hinanden ugen før vi skal spille mod Holland og 2 uger før vi skal spille mod Finland, så selvom vi ikke har spillet mod dem tidligere, så får vi film på begge hold og kan forberede os ud fra en frisk kamp” afslutter Lars Carlsen.

Relaterede ARTIKLER