Forside Cheerleading Divas Cheerleaders Årets Cheerleading Klub 2020 

I 2020 blev Divas Cheerleaders valgt som Årets Cheerleading klub! Divas har som flere andre cheerleading klubber oplevet en stor medlemstilgang, og klubbens flotte arbejde med trivsel, vækst og blandt andet uddannelse af trænere, har været nogle af de punkter, som gør at klubben er valgt som Årets klub.  

Årets klub vælges på baggrund af nomineringer fra forældre og fans, og vælges i sidste ende af Cheerleadingudvalget udfra de indkomne nomineringer. 

Mange nye medlemmer og fokus på trivsel 

Divas Cheerleaders fik i løbet af sæsonens første 3 måneder 56 nye medlemmer, hvilket har resulteret i flere nye hold på tværs af alle aldersgrupper, så både børn og voksne kan dyrke cheerleading.  

Klubben prioriterer, at udøverne trives på deres hold, og har flere aktiviteter på kryds og tværs af alle hold, som bl.a. en fællestræning den sidste søndag i måned hvor ALLE hold træner sammen.  

Camilla Jensen, der er formand i klubben beskriver søndagstræningerne som en kæmpe fest, hvor der bliver leget, vist rutiner og stuntet på kryds og tværs af holdene. Netop denne aktivitet har givet pote, og gør, at alle udøvere kender hinanden godt.  

Para-cheer og inklusion af børn med ADHD 

Klubben arbejder lige nu på at starte et hold op for handicappede. Indtil nu har Divas været ude og præsentere sporten for et par organisationer, som virker meget interesseret i det nye tilbud. Derudover har to af klubbens trænere været på uddannelse i Para-Cheer.  

Yderligere har Divas Cheerleaders et samarbejde med København Kommune, hvor de arbejder med at inddrage børn med ADHD i sporten. Alle trænere i Divas har et kursus, så de formår at rumme børn med ADHD i cheerleading. Netop inddragelse af børn og unge med ADHD er et projekt DAFF arbejder på at implementere i flere klubber i både cheerleading og amerikansk fodbold.  

Divas Cheerleaders formår at tænke anderledes og skaber derigennem nogle forhold og rammer som gør, at cheerleading er en sport for ALLE, også selvom man kan opleve fysiske eller psykiske udfordringer.  

Stort tillykke til Divas med titlen som Årets Cheerleading klub. 

Relaterede ARTIKLER