Forside Andet Dommerkurser 2019 fastlagt

0 801

Så er det atter blevet tid til at uddanne dommere, og specialmodulerne af vores dommeruddannelser er nu fastlagt, og man kan nu tilmelde sig.

 

Specialmoduler afholdes som følger: 

 

Specialmodul I (R/W) Vest                Lørdag d. 2. marts 2019       Resen Multipark, Skive

Specialmodul I (R/W) Øst                  Søndag d. 3. marts 2019      Amagerhallen, Amager

 

Specialmodul II (B/U) Øst                 Lørdag d. 16. marts 2019      Skolen ved Kæret, Frederikssund

Specialmodul II (B/U) Vest                Søndag d. 17. marts 2019     CAMPUS Vejle – Auditoriet, Vejle

 

Tilmeld dig specialmodulerne her

 

 

Basisdommerkurset bliver til e-læring

Det har været svært for nogen klubber at få uddannet nok dommere, og efter ønske fra klubberne har vi set på, hvordan vi kan gøre det lettere at blive dommer. Dommerudvalget er kommet frem til, at en måde kan være at lave Basisdommerkurset til e-læring. En gruppe dommere har derfor hen over vinteren arbejdede med at omdanne basiskurset og få det lagt ind i DIFs e-læringsmodul.

 

Ændringen betyder, at man nu kan få dommerlicens ved at bestå e-læringsmodulet (basis) og ét af de to specialmoduler (Referee/ Wing & Umpire/ Back Judge). Det betyder, at dommere kun skal af sted én dag for at få licens – resten klares hjemme foran computeren, når det passer én. Det bliver langt mere fleksible, og kræver mindre tid at blive dommer.

 

Dommerlicensen er gældende i to år fra det sidste kursus man har taget. Vi opfordrer folk til at deltage på èt kursus hvert år, skiftevis modul 1 og 2. På den måde holder man gang i ovenstående og har hele tiden licens.

 

Så snart vi er klar med e-læringsmodulet, melder vi det ud.

Relaterede ARTIKLER