Forside Amerikansk fodbold - fremhævet A-landshold DR sender landskampen mod Holland

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har indgået et  samarbejde med DIF og DR om at sende landskampen mod Holland på DR TV app’en og livestreaming på dr.dk.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med DR omkring de sidste to års Mermaid Bowl, og har været glade for den eksponering på både LIGA og dr.dk vi har fået. Alle kan tilgå deres platform helt gratis, og DRs fokus på at promovere nyheder fra sporten har været fantastisk.

Det er fedt, at DR også har vist så stor interesse i landskampen, og vil være med i Gentofte. De kommer med ekspertise indenfor visning af sport fra mange forskellige vinkler og kanaler, som løfter vores event” udtaler Kommunikationsansvarlig Louise Bakbøl. “Produktionen bliver på samme størrelse, som Mermaid Bowl, hvor DR også sørger for støj på deres andre platforme, samtidig med at kampen tilgængelig for alle gratis, på alle enheder“, afslutter hun.

Aftalen med DR er kommet i stand på baggrund af vores samarbejde de sidste 2 Mermaid Bowl, hvor DIF afholder en del af omkostningerne til produktionen gennem den såkaldte medie-aftale.

EM-kvalifikationskampen spilles lørdag d. 19.10.2019 kl. 16:00 på Gentfote Stadion!

Se med live her: https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/amerikansk-fodbold-danmark-holland

Se mere om dagen på https://www.daff.dk/din-guide-til-landskamp-mod-holland/.

Relaterede ARTIKLER