Forside Cheerleading Ekstraordinært tilbud på Danmark Varsity Ascend Cheer Shoes

Nu er det muligt at købe den perfekte cheerleader-julegave, og samtidig støtte landsholdet!

Det er lykkes os at indgå aftale med Varsity om cherleading sko, således vi nu kan tilbyde ”Varsity Ascend Cheer Shoes” til et ekstraordinært tilbud. Læs mere om sko og størrelser på: https://shop.varsity.com/collections/cheerleading-shoes/products/varsity-ascend-cheer-shoe?variant=43702619335

De er specieldesignet til Danmark, og er hvide med Dannebrog flag på siden af skoen.

Normal prisen er kr. 750 kr. uden specieldesign, men vi kan tilbyde dem for kr. 500 kr. For hver sko der sælges, går en del af overskuddet direkte til landsholds tur til VM i Orlando.

Størrelser

Størrelserne på skoene er således. Hvis du er i tvivl om størrelserne, så klik på dette link og se størrelsesguiden.

Deadline er allerede tirsdag

Vi har fået aftalen i hus lidt sent, så deadline for bestilling af skoene er allerede tirsdag d. 18. december kl. 23:55. Årsagen til den korte frist er den lange leveringstid på ca. 10 uger, og for at udøverne kan få skoene et par uger inden DM, så skal vi have jeres ordrer senest tirsdag.

2 måder for bestilling

Der er to måder at bestille skoene på. Enten samles en hel bestilling pr. klub eller også bestiller hver udøver for sig selv.

  1. Ordren samles i klubben, således at vi modtager en bestilling pr. klub. Klubben skal bestille og betale på linket
  2. Hvis du er udøver eller forældre til en udøver kan du også bestille på linket.

Bestil på dette link: https://daff.nemtilmeld.dk/416/

Levering er ca. 10 uger.

Hvordan vi får jeres ordrer ud til jer er ikke besluttet endnu – vi afventer hvor stor interessen er for dette tilbud og planlægger derfra.

Selvom at vi er tæt på jul og alle klubber formodentligvis kun har et par træninger tilbage inden juleferien, så håber vi at I vil dele tilbuddet.