Forside Flag Football Flag VM Game Day 3: Begge landshold i kvartfinalen

Lørdag var tredje dag med flag football ved VM i Panama, og igen skulle Danmark i ilden. Det var mildere i vejret, mest fordi kamptidspunktet var nogle timer senere end de tidligere to dage, og det tilkom begge danske mandskaber helt fint.

Det danske herreholds modstander, Guatemala, lignede på forhånd en særdeles overkommelig modstander. Efter et par hårde dage, hvor herrerne var blevet ramt af flere skader, besluttede trænerstaben derfor at spare lidt spillere, heriblandt quarterback, Frederik Ermler, samt at roterer godt på offense.

Det stoppede dog ikke de rød-hvide fra at dominere og efter en første halvleg, som endte 15-0, skruede man yderligere op for blusset og vandt med hele 42-6.

Damelandsholdet stod over for en velkendt modstander i Østrig i kampen om tredjepladsen i gruppen. Det var en kamp, som de danske kvinder meget gerne ville vinde, og det var tydeligt at se fra første fløjt. Begge holds angreb var i fokus i første halvdel af første halvleg, hvor ingen forsvar kunne finde nøglen til at lave stoppet.

Halvlegen sluttede 13-19, men Danmark kørte fortsat på, da anden gik i gang. Momentum bølgede således frem og tilbage, indtil slut, hvor Østrig med et afgørende stop og en scoring fik sat punktum i et brag af et opgør. Kampen endte 25-38 endte.

Dermed står der dobbelt Panama på menuen, når slutspillet går i gang med kvartfinalerne først i morgen på Estadio Maracaná de Panamá, der kan huse op til 5.000 tilskuere.

Se med fra 08:00, når kvinderne spiller, og igen lige efter kl. 09:15. Stream kan findes her: http://ffwc2018.org/.

Se din guide til finaledagen her.

Relaterede ARTIKLER