Home Herlev Rebels Flag Football

Herlev Rebels er en ung klub, der stadig leder efter sin profil og derfor er i konstant udvikling og vi kan derfor altid bruge nye medlemmer. Alle er velkomne uanset erfaring og ambitionsniveau! Vi er pt. 30 spillere og har 3 hold placeret i FNL eastern conference, SFFL 1. div. 2 div. SFFL.

Vi er en flok sammenbragte mennesker, der efterhånden er ved at finde en rigtig god team spirit, men vigtigst af alt er vi et hold der satser på at have og skabe plads til alle individer uanset ambitions niveau, alder osv. Gennemsnits alderen på holdet er 23 år, mens spillernes alder varierer fra 18-34, hvor de fleste er 21-23 år.

Visionen for Herlev Rebels er at skabe Danmarks største flagklub og på sigt blande sig i toppen hver sæson og spille med om mesterskabet.

Desuden kan vi i kraft af at være en del af Herlev Rebels tilbyde nogle af Danmarks bedste faciliteter, med styrketræning, indendørs og udendørs træningstider hele året. Desuden har vi struktureret træninger, samt ordnede forhold både admin og det sportslige.

Spillested
Dildhaven 40
2730 Herlev

Hjemmeside: www.herlevrebels.dk