Forside Amerikansk fodbold Første pige nogensinde udtaget til U17-landshold

For første gang nogensinde har en pige formået at blive udtaget til et amerikansk fodbold-landshold i Danmark! Der er tale om den blot 14-årige Astrid Stilling fra Slagelse Wolfpack, som U17 landshold-staffet med John Hansen i spidsen og Sportschef Lars Carlsen har udvalgt til at skulle blive en del af den talentfulde trup.

Det er lidt af en milepæl indenfor dansk amerikansk fodbold. Astrid er udtaget sammen med 89 andre. Hun var langt fra den eneste pige, der ønskede at blive en del af truppen, men var altså den eneste, der i denne omgang klarede cuttet.

Hun har selvfølgelig deltaget på lige vilkår med alle andre, og hendes ihærdige indsats har givet hende en plads på holdet, som skal deltage til de Nordiske Mesterskaber (NM) i midten af oktober.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Astrid og de andre spillere, der er blevet udtaget til truppen! Se hele rosteren her.

Har du lyst til at høre mere om Astrid, kan du gøre det, når hun i morgen tidlig er gæst i Go’ Morgen Danmark på TV2 klokken 9.10.