Forside Amerikansk fodbold Foreningsinput uge 4-6

Foreningsinput er et nyt tiltag, hvor alle klubber har mulighed for at få lidt indspark til klub-hverdagen. Vi har valgt 3 emner indenfor foreningsudvikling, som vi sætter fokus på i uge 4-6. Det består af 30 minutters oplæg, og så 30 minutters sparring.

Uge 4:  Torsdag d. 28.01.21 kl. 19-20

Rekruttering af nye og gamle medlemmer i en Corona tid

Er det overhovedet muligt at rekruttere medlemmer i en Corona tid? Hvordan får vi medlemmer tilbage, der er faldet fra under corona? Hvordan kan vi bruge tiden nu på at blive skarpe på vores rekrutteringsstrategi?   

Vi kommer med bud på konkrete tiltag, der kan gøres i en Corona tid, og kommer med forslag til, hvordan I som forening kan arbejde målrettet med rekruttering.  

 

Uge 5: Tirsdag d. 02.02.21 kl. 19-20

Har I styr for foreningens politikker? 

Har I taget stilling til klubbens samværspolitik? Hvordan passer I på klubbens trænere, for at undgå uheldige situationer? Hvad gør I, hvis I har mistanke om mistrivsel hos en udøver? 

Coronatiden er oplagt til at få styr på foreningens politikker. Seksuelle krænkelser, spiseforstyrrelser eller kriser er noget vi ønsker, at I aldrig har brug for at tage hånd om, men vi ved det findes, og derfor er det vigtig, at man som foreningen har taget stilling!  

 

Uge 6: Mandag d. 08.02.21 kl. 19-20

Det gode idrætsmiljø

Hvad gør I for at arbejde med det gode idrætsmiljø? Hvad definerer det gode idrætsmiljø? Er trænere, udøvere og forældre klar over hvad klubben står for?  

Oplægget kommer til at rammesætte det gode idrætsmiljø og hvorfor det er afgørende for fastholdelse af medlemmer. I en hverdag præget af drift er der risiko for, at snakken om det idrætsmiljø placeres bagerst i køen. Måske er det nu, der er tid?  

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Du skal blot logge dig ind

Hvis du syntes, at overstående er noget for dig, så skal du henvende dig til din formand, som har linket til

Relaterede ARTIKLER