Forside Flag Football Gul Klud Flag Football Bowl 12. september i Fælledparken

Kom til Gul Klud Flag Football Bowl i Fælledparken!

På dagen hvor danmarksmestrene i flag football skal findes, er der også mulighed for selv at prøve kræfter med den spændende lillebror til amerikansk fodbold. Der afholdes en rookie turnering i samarbejde med Gul Klud, hvor alle kan stille op.

Arrangementet starter klokken 8.30 lørdag den 12. september, og de første kampe spilles klokken 9.00. Dagen slutter af med årets kamp, hvor DM-medajlerne skal uddeles. Dette sker klokken 15.30 på hovedbanen foran tribunen med nationalsang osv. Det kan derudover nævnes, at Danmark har vundet EM i flag football de sidste tre gange, vundet VM-sølv flere gange, og er favorit til at vinde EM igen i år – så kom ud og se de dygtige atleter i aktion!

Det koster 200 kroner at deltage per hold. Man skal være mindst fem på banen af gangen, men det anbefales kraftigt, at man er mindst 8 på et hold, således at der er friske ben til alle kampene og hele vejen til finalen. Alle hold er sikret minimum 3 kampe, som er en del af puljespillet. Derefter er der slutspil, som afsluttes med finalen, der spilles ca. klokken 14.00. Der spilles 2×20 minutter med løbende tid. Der vil være dommer til kampene, og tiden styres centralt.

Hold deltagelse

  • Det koster 200 kroner at deltage per hold
  • Man skal være mindst fem på banen af gangen, men det anbefales kraftigt, at man er mindst 8 på et hold, således at der er friske ben til alle kampene og hele vejen til finalen
  • Alle hold er sikret minimum 3 kampe, som er en del af puljespillet. Derefter er der slutspil, som afsluttes med finalen, der spilles ca. klokken 14.00
  • Der spilles 2×20 minutter med løbende tid
  • Der vil være dommer til kampene, og tiden styres centralt
  • Det er tilladt at have to licens spillere på hold, dog må disse spiller ikke være fra den bedste række – FNL

Udstyr

Ensfarvet trøjer (der er ikke krav til nummer og at de er af ens model osv. blot samme farve), fodboldstøvler (må ikke være metalknopper), shorts/bukser uden lommer (hvis de har, skal de tapes til). Der må ikke hives i tøjet, men det kan ske, så ta’ ikke dit helt nye sportstøj på! Der vil være bolde og flag til kampene.

Program
8:30 Velkomst
9:00 Turneringen starter
15:30 Dannebrog Bowl kick off

På dagen vil der være forskellige konkurrencer, der er dommer til kampene, speaker, tribune til finalen og DM finalen og massere af information omkring hvordan man komme til at spille flag football.

Se Facebook eventet, hvor al information vil blive samlet, og hvor der også kan stilles spørgsmål.

Tilmelding

Der er tilmelding via linket her: https://daff.nemtilmeld.dk/171/

Sidste mulighed for tilmelding er fredag den 11. september klokken 12.00. Det er tilladt at have to licens spillere på hold, dog må disse spiller ikke være fra den bedste række – FNL

Hvis du har interesse i at have en bod på dagen, støtte arrangementet eller andet godt input – skriv da til Marc på marc.nyeland@daff.dk.