Forside Amerikansk fodbold Herlev Rebels trækker sig fra NL

Herlev Rebels har været nødt til at trække sig fra National Ligaen, da klubbens ikke har det nødvendige antal spillere. Klubben er i stand til at oprette de påkrævede licenser pr. 1. januar, men kan ikke opfylde kravet om yderligere licenser pr. 1. februar.  Som konsekvens har klubben valgt at trække sit hold fra NL.

 

Den ledig plads er blevet tilbudt Amager Demons, der har takket nej. Der er nu dialog med Odense Badgers omkring at overtage pladsen. Der forventes en endelig afgørelse midt i næste uge (uge 3). Såfremt Odense Badgers ikke ønsker at rykke op i NL, vil rækken blive afviklet med syv hold i 2018. For at bibeholde ti kampe pr. hold i grundspillet, vil hvert hold får en ekstra strength of schedule kamp.

 

Trækningen har betydet, at turneringsplanlægningen for National Ligaen er blevet udskudt. Når der er en afklaring på, om ligaen bliver med syv eller otte hold i år, vil kampprogrammet forholdsvis hurtigt blive lagt. Klubberne vil efterfølgende få en periode til at gøre indsigelser mod fejl, herefter vil kampprogrammet blive offentliggjort.

Relaterede ARTIKLER