Forside Amerikansk fodbold Indkaldelse til DAFFs ordinære Årsmøde 2020

DAFFs bestyrelse indkalder hermed til ordinært årsmøde i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund lørdag d. 28. november 2020 kl. 10.00-15:00 i Nordhallen, Nørrevangstorvet 6, 4200 Slagelse.

Selve invitationen er sendt til alle formænd på den mail der er opgivet i Klubportalen.

Med kort tid til DAFFs Årsmøde har den seneste tids skærpede restriktioner givet DAFFs bestyrelse anledning til at genoverveje setuppet omkring DAFFs Årsmøde, der ifølge vores vedtægter skal afholdes i løbet af 4. kvartal.

Forsamlingsforbuddet er aktuelt sat til 10 personer. Men afvikling af repræsentantskabsmøder og generalforsamlinger er undtaget fra deltagerbegrænsning, hvis bestemte retningslinjer følges – dog sætter det store forsamlingsforbud på 500 fortsat den øvre grænse. Det betyder, at repræsentantskabsmøder og generalforsamlinger kan, og derfor også skal, afvikles ved fysisk fremmøde og ikke kan afvikles digitalt.

DAFFs Årsmøde 2020 vil derfor blive afholdt ved fysisk fremmøde, men for at imødegå den nuværende situation og tage ansvar, så må hver forening maksimalt stille med én person. Derudover kommer der en række retningslinjer/betingelser for selve afviklingen.

Vi vil derfor gerne invitere til Årsmøde midt i en Corona krise.

Forslag, kandidaturer mv. skal indsendes på daff2020@daff.dk senest 14 dage før Årsmødets afholdelse.

Vi glæder os til at se jer!

Relaterede ARTIKLER