Forside Amerikansk fodbold Indstilling til Hall of Fame er nu åben!

Har du en person i eller omkring din klub, som du syntes fortjener et skulderklap? Eller er der en indenfor sporten, som du syntes fortjener at komme i det fineste selskab indenfor flag football eller amerikansk fodbold i Danmark?

Det er snart tid til at flere ildsjæle i sporten optages i DAFF Hall of Fame. Alle har mulighed for at indstille til Hall of Fame.

Indstilling til Hall of Fame

Du kan nominere spillere, trænere og bidragsydere indenfor sporten, men det er ikke bare hvem som helst du kan nominere. For at være valgbar til Hall of Fame, skal man leve op til nogle krav. Se optagelseskravene her.

Nomineringen skal udfyldes og sendes senest d. 17. august 2014 kl. 23:59.

Når du har sendt din indstilling, vælges medlemmer til Hall of Fame af Valgkomiteen, der består af de nuværende medlemmer i Hall of Fame, DAFFs bestyrelse, Sportschef og Administrationchef. Udvælgelsen sker på baggrund af de nomineringer, som valgkomiteen modtager.

Optagelseskrav- og procedure

Proceduren for indstilling og optagelse i Hall of Fame kan du se her.

Nye Hall of Famers

De nominerede offentliggøres på daff.dk d. 1. september.

De nye medlemmer bliver kontaktet d. 29. september 2014, hvor der samtidig offentliggøres på daff.dk. De nye medlemmer inviteres til VIP arrangementet sammen med alle andre Hall of Famers.

Relaterede ARTIKLER