Forside Cheerleading Invitation til try-out for cheerleadinglandshold 2022

Skal du være en del af Danmarks All-Girl eller COED cheerleadinglandshold 2022?

Tilmelding til try-out til Danmarks cheerleadinglandshold er nu åben. Try-outen foregår over to dage, hvor All-Girl- og COED-udøvere skiftevis træner. Se nedenstående program.

Try-out afholdes følgende datoer i Odense Sportscentrum, Thorslundsvej 2B, 5000 Odense:

Lørdag den 11. september 2021
Søndag den 12. september 2021

Tidspunkter

Lørdag:
10.00 – 13.30 COED
13.30 – 14.30 Pause
14.30 – 17.30 All-Girl

Søndag:
10.00 – 13.30 COED
13.30 – 14.30 Pause
14.30 – 17.30 All-Girl

Begge dage skal afsættes, da den endelig plan for try-out vil blive lagt, når alle tilmeldinger er på plads – try-out foregår over to dage, da vi vil bruge tid på at få et mere detaljeret indblik i alle udøvere, og derfor vil vi benytte begge dage.

Overnatning og tilmelding

Vi kan tilbyde overnatning i Odense fredag til lørdag, samt lørdag til søndag, for kr. 75,-. Denne pris er uanset, om du ønsker en eller to overnatninger. Der er ikke forplejning inkluderet i dette, så det skal man selv sørge for. Soveudstyr og liggeunderlag/madras står udøveren selv for.

Hvis man ønsker at overnatte én eller begge nætter, skal tilmelding ske på https://daff.nemtilmeld.dk/664/ senest tirsdag den 31. august – tilmelder man sig ikke senest d. 31. august skal man selv sørge for overnatning.

Tilmelding til landsholdstry-out foregår på følgende link https://forms.gle/6TeMGLXCmcU9k4fv8. Er dette link ikke udfyldt, vil man ikke betragtes som værende tilmeldt try-out. I linket kan man angive, om man ønsker at stille til All-Girl eller COED eller begge hold.

Seneste frist for tilmelding til try-out er fredag den 3. september 2021.

Krav for deltagelse på landshold

Inden du møder op til første landsholdstræning, skal du gå ind på dette link https://forms.gle/oHswgmpgQGsQQBuT8 , hvor du kan læse regler og retningslinjer for deltagelse på landsholdet igennem, og sige JA til du er indforstået med reglerne.

Det er vigtigt, at du læser regler og retningslinjer igennem, og hvis du er under 18 år, så skal dine forældre læse det igennem. Når du/I har læst regler og retningslinjer for DAFFs landshold, skal du/I svare Ja på formularen, ellers kan du ikke deltage på landsholdet.

Det svar vil være at betragte som en aftale mellem dig og DAFF, hvor du anerkender betingelserne som beskrevet og er indforstået med dem, og accepterer, at aftalen er bindende, og det er ikke muligt at melde fra til landsholdet frem mod VM 2022.

Når du accepterer betingelserne, er du sportsligt og økonomisk forpligtet til landsholdet.

Der kan selvfølgelig være forhold der gør, at et afbud er gyldig, som for eksempel skader – i sådanne tilfælde skal du kontakte DAFFs Udviklingskonsulent, Malene, med information vedr. dette, som vil afgøre om afbud er gyldigt. Hvis du ikke gør dette, så vil du blive opkrævet den fulde egenbetaling.

I første omgang vil vi udtage et bruttohold, som skal træne frem mod VM 2022, og på et tidspunkt vil vi udtage det endelige hold. Det betyder, at nogen bliver skåret fra til landsholdet, og andre får besked om, at de er reserve. At blive reserve er IKKE gyldig grund til at melde fra til landsholdet. Hvis man modtager besked om, at man er reserve, skal man fortsat passe alle træninger med mere, præcis som dem der er på holdet – det er ikke til at vide, hvornår der eventuelt sker noget, og en reserve skal indsættes på holdet – det kan ske helt frem til holdet går på gulvet til VM. Der kan også ske ting undervejs der gør, at en reserve bliver skiftet ind, og den person der var på holdet, bliver reserve.

Omkring selve VM er det vigtigt at pointere, at vi forbeholder os retten til at sætte det endelige hold, der skal på gulvet til VM, helt frem til kort tid før konkurrencen. Dette gør vi for, at vi kan sætte det bedste landshold, der skal konkurrere med de andre landshold om VM-titlerne.

Det vil betyde, at der kan være nogle udøvere, der ikke kommer på gulvet, hvilket vi selvfølgelig er kede af, men sådan er betingelserne på DAFFs landshold, ligesom på alle andre landshold, hvor det gælder om at præstere bedst muligt.

Krav for deltagelse:

 • At du er fyldt 16 år, eller fylder 16 år i 2022
 • At du kan få et gyldigt ESTA
 • At du har et gyldigt dansk pas
 • At du kan deltage i try-out samt alle planlagte landsholdssamlinger
 • At du er villig til at mødes med din partner/gruppe og træne uden for de fastlagte weekender
 • At du er villig til at afprøve nye ting
 • At du er modtagelig for rettelser
 • At du er aktiv udøver i minimum en national konkurrence inden VM
  • Det er vigtigt, at man som landsholdsudøver passer sin klubtræning og stiller op til konkurrence for sin klub

Datoer for træning

Landsholdet træner mange weekender for at blive klar til VM, og vi har forsøgt at tage hensyn til flest mulige klubrelaterede aktiviteter. Alle træninger i 2021 ligger i lige uger, mens det i 2022 ligger i ulige uger. Derudover er der ingen træninger i ugerne op til de danske konkurrencer.

 1. 25.-26. september
  D. 22.-24. oktober (efterårsferien)
  D. 6.-7. november
  D. 28. november (efter Jule Cup)
  D. 18.-19. december
  D. 8.-9. januar
  D. 22.-23. januar
  D. 5.-6. februar
  D. 13. marts (efter Spring Cup)
  D. 2.-3. april
  D. 14.-16. april (Påske + Generalprøve Vest)
  D. 23. april (Generalprøve Øst)

Trænerteam

Trænerteamet består i år af 4 trænere, Mie Høg og Fanni Engelbrecht som er trænere for All-Girl og Gerardo Redondo og Frederik Petersen for COED.

Det er udelukkende trænerteamets beslutning, hvorvidt du bliver henvist til All Girl eller COED. Dog vil vi, så vidt det er muligt, forsøge at imødekomme dit ønske. DAFF forbeholder sig i øvrigt retten til kun at deltage ved VM med ENTEN All Girl ELLER COED, hvis vi mener, at der ikke er niveau til at opretholde et acceptabelt niveau på begge hold.  

Pris

Der er fortsat en del ubekendte faktorer i relation til udøvernes egenbetaling, da corona fortsat sætter aftryk. Vi arbejder på at få nærmere afklaring og vil vende tilbage, så snart vi ved mere. I egenbetalingen er følgende inkluderet:

 • Træningsfaciliteter
 • Fly t/retur
 • Hotel inkl. morgenmad
 • Konkurrencegebyr
 • Transport til og fra lufthavn og konkurrence
 • Tøjpakke
 • Uniform (Uniformen er kun til låns)

Der skal dog påregnes en ekstra omkostning til ESTA godkendelse på ca. USD 15, samt tilsvarende for ETA.

Verdensmesterskaberne

Vi har endnu ikke kendskab til datoerne for VM 2022, men forventer at være afsted i uge 17.