Forside Amerikansk fodbold Jonathan Slotsø Olsen ny Kontormedarbejder i DAFF 

Arbejdet med at finde ny Kontormedarbejder er slut. Den 1. december tiltræder Jonathan Slotsø Olsen i jobbet som Kontormedarbejder i DAFF. 

Der var 76 yderst kompetente ansøgere til stillingen, hvoraf 8 blev kaldt til samtale.   

Processen med at finde den helt rigtige kandidat blev gjort i samarbejde med DIF, der var til at screene ansøgningerne og deltage i samtalerne. DIF og DAFF var helt enige i valget af Jonathan som den nye Kontormedarbejder i DAFF.  

Jonathan er netop færdig som kontorelev i Danmarks Idrætsforbund, hvor han har været med til forskellige idrætsprojekter, samt diverse økonomi- og administrationsopgaver. 

I det daglige er Jonathan meget idrætsaktiv, med løbeture og styrketræning flere gange om ugen – derudover er han en alvidende sportsnørd og hans NFL hjerte banker for Las Vegas Raiders. 

Jonathan ser frem til at bidrage til den enorme udvikling som Forbundet er inde i, og med hans erfaringer indenfor foreningslivet og DIF, er han et perfekt match for os. 

Jonathan har sin første arbejdsdag d. 1. december, men vil i løbet af november blive delt mellem DAFF og DIF, hvor han stille og roligt overtager opgaverne fra vores midlertidige deltidsmedarbejder Nanna. En af de første officielle opgaver som Jonathan skal være med på, er 2020 CUP i cheerleading. 

Velkommen til, Jonathan. 

  

Relaterede ARTIKLER