Forside Amerikansk fodbold Julehilsen – 2020 er ved at være slut 

Julen 2020 nærmer sig, og vi er ved at gøre klar til lidt juleferie på kontoret. 

Vi vil gerne sende en julehilsen ud til alle i DAFF – alle jer ude i vores klubber, der hver dag gør en indsats for at tilbyde idræt til børn, unge og voksne. Dette arbejde er i 2020 blevet meget udfordret af corona situationen, men hvor alle har taget kampen op og kæmpet hårdt, for at holde gang i vores idrætter – det har på ingen måde været nemt.  

Vi vil gerne takke for jeres samarbejde gennem et svært og anderledes 2020, hvor corona krisen har været altoverskyggende. I har taget stort ansvar for at smitten ikke skulle sprede sig gennem vores aktiviteter, samtidig med at I har været kreative og kæmpet for at holde gang i aktiviteterne. Dette arbejde har været udfordrende, ikke mindst når der med kort varsel er blevet sendt nye restriktioner ud, som vi alle har skulle justere til, for så at opleve, at de kort tid efter blev justeret – det er meget imponerede hvordan I alle har håndteret dette. 

Det skal I have stor tak for. 

Med vaccinens snarlige ankomst, er der udsigt til 2021 bliver mere normal end 2020, men vi skal indstille os på at vi nok skal gennem en udfordrende periode i starten af 2021, hvor vores alle sammens tålmodighed vil blive testet, og hvor vi har brug for at stå sammen og kæmpe på samme forbilledlige måde der fik os gennem 2020.  

Vi er alle trætte af corona, og alle de restriktioner det bærer med sig. Det er svært, men det er vigtigt at vi ikke giver op – der er lys forude. 

Vi håber at alle får en god juleferie, hvor alle batterierne bliver ladt helt op, så vi er klar til 2021.  

Vi gør det samme her i DAFF – nemlig holder lidt juleferie, for at vende stærkt tilbage, med masser af energi til at tage fat på 2021. 

Til info, så har vi med udgangen af 2020, flyttet forbundets officielle adresse tilbage til Idrættens Hus, Brøndby, idet vi har lukket Aarhus kontoret i forbindelse med organisationsændringerne.  

Adressen er: DAFF, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. 

Jeg ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår – pas godt på jer selv og hinanden – vi ses i 2021.  

Vi holder julelukket, og er tilbage mandag den 4. januar 2021. 

Relaterede ARTIKLER