Forside Amerikansk fodbold Kasper Skyum Bolmgren, ny Udviklingskonsulent i DAFF 

Arbejdet med at finde ny Udviklingskonsulent med ansvar for amerikansk fodbold og flag football er slut.  

Den 1. oktober tiltræder Kasper Skyum Bolmgren i jobbet som Udviklingskonsulent i DAFF. 

Der var 83 yderst kompetente ansøgere til stillingen, hvoraf 5 blev kaldt til samtale.  

Processen med at finde den helt rigtige kandidat blev gjort i samarbejde med DIF, der var til at screene ansøgningerne og deltage i samtalerne. DIF og DAFF var helt enige i valget af Kasper som den nye Udviklingskonsulent i DAFF. 

Kaspers erfaring som udviklingskonsulent fra sit tidligere job, og hans enorme erfaring indenfor amerikansk fodbold, som spiller, træner, og ungdomskonsulent, gjorde ham til den bedste kandidat. 

Kasper er uddannet med en kandidat i Idræt fra Københavns Universitet, og er Diplomtræner med afsluttende opgave i aldersrelateret træning hos DAFF. Kasper har en lang karriere bag sig som både spiller og træner i forskellige klubber i Danmark og på landsholdet.  

Kasper har han været ungdomskonsulent 2015-2017 i et projekt mellem Gentofte Kommune og Copenhagen Towers, og kommer lige nu fra en stilling i Dansk Taekwondo Forbund, hvor han har været udviklingskonsulent siden marts 2018. 

Selvom Kasper først starter i DAFF d. 1. oktober, vil han være tilstede til Ungdommens Weekend d. 26./27. september i Slagelse. 

Velkommen til, Kasper. 

Relaterede ARTIKLER