Home Forsikring

Når en klub er optaget i DAFF er den automatisk dækket af nogle kollektive forsikringer som DIF har tegnet i Tryg Forsikring.  Alle foreninger under vores forbund er altså omfattet af en kollektiv forsikringsaftale med Tryg.

Aftalen dækker:

  • Ansvarsforsikring
  • Arbejdsskadeforsikring*
  • Psykologisk krisehjælp
  • Idrætsrejseforsikring
  • Retshjælpsforsikring

 *Den fælles, kollektive arbejdsskadeforsikring dækker ikke kontraktansatte (professionelle) sportsudøvere. Foreninger og klubber med kontraktansatte sportsudøvere skal derfor selv tegne forsikring for sådanne udøvere.

 

Spiller jeres forsikringer? Har I styr på forsikring af jeres udstyr og inventar ved vandskade, tyveri eller brand?  Det er er nemlig ikke omfattet af den kollektive forsikringsaftale, så det skal I selv sørge for at forsikre.

 

Der kan fx være behov for supplerende forsikringer, hvis jeres forening ejer et klubhus eller har inventar og idrætsudstyr.

 

Du kan læse mere om de supplerende forsikringer, der evt. kan være relevante for jeres forening på www.idrættensforsikringer.dk

 

Prismatch Har jeres forening allerede tegnet supplerende forsikringer, kan I få matchet prisen hos Tryg og på den måde sikre en konkurrencedygtig pris.  Læs mere om prismatch her.

 

Har du spørgsmål? Spørgsmål vedrørende evt. tilkøb af supplerende forsikringer kan rettes til Tryg på 4420 4500.