Forside Amerikansk fodbold Kombineret Coaching Clinic og Åbent Hus ved U19 landsholdets påske camp

DAFF inviterer trænere i amerikansk fodbold til en kombineret ”Coaching Clinic” og ”Åbent Hus” lørdag den 20. april i forbindelse med U19-landsholdets påske camp

U19-landsholdet er i gang med forberedelserne til sommerens U19 Europamesterskaber, og er i den forbindelse i camp i påsken (18.-21. april) i Middelfart, og DAFF vil gerne invitere alle interesserede trænere til at komme til campen lørdag den 20. april, for at se og lære hvordan landsholdet gør tingene. Der vil være 2 erfarne landsholds coaches på plads til at guide alle gennem dagen, samt at afholde en coaching clinic i løbet af dagen. Guiderne vil forklare hvad der sker undervejs, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Guiderne er Victor Ebsen Andersen og John Hansen.

Victor har været spiller på både U19-landsholdet og A-landsholdet, og har også været træner på begge hold – i øjeblikket er Victor defense coordinator på A-landsholdet.

John har ikke været landsholdsspiller, men har til gengæld en del flere års erfaring som træner på et landshold, idet John som Victor har været træner på både U19-landsholdet og A-landsholdet – i øjeblikket er John special team coordinator på A-landsholdet.

Hvem kan tilmelde sig?

Målgruppen er alle trænere, såvel nye som erfarne, og følgende emner vil blive berørt i løbet af dagen – planlægning af træning, valg og udførelse af øvelser, taktiske overvejelser når man er på landshold kontra klubholdstruktur – der vil taget udgangspunkt i landsholdsprogrammet, og der er adgang til gruppemøder, team møder, koordinatormøder, coachmøder, træninger med mere.

Deltagelse er gratis, dog skal der betales for frokost og aftensmad, hvis man ønsker at spise sammen med holdet – vi har ikke den endelig pris på dette endnu, og info på dette vil tilgå de tilmeldte så snart vi har det præcis beløb.

Vi har plads til 30 deltagere, og da vi ønsker så mange klubber som muligt skal have chancen for at få nogle trænere med, vil tilmelding være en kombination af ”Først til Mølle” samt begrænsning på antal trænere fra hver klub.

I første omgang vil det være muligt for en klub at tilmelde 2 trænere – men klubben kan sætte flere på venteliste, som vil få muligheden for at deltage, hvis der er plads efter deadline.

Tilmelding forgår ved at sende mail til Udviklingskonsulent Lars R. Kaysen på lrk@daffmail.dk, hvor der står navnene på op til 2 trænere klubben gerne vil tilmelde, samt evt. flere navne klubben ønsker på venteliste – tilmeldingen lukker når vi har 30 tilmeldte og senest søndag den 31. marts.

Man skal vælge 2 positioner, som man prioriterer, og så vil vi fordele ud fra hvad der praktisk er muligt ved møder med mere.

Vi håber mange trænere vil benytte lejligheden.

Tid og sted

Lørdag den 20. april

Hyllehøjskolen, Hyllehøjvej 19, 5500 Middelfart.

Program for dagen

Der vil kunne forekomme mindre ændringer i programmet, afhængig af hvis U19-landsholdet foretager ændringer.

10:00 Velkommen, Introduktion til dagen, Information om forestående træning

10:50 Observer træning

12:45 Frokost sammen med U19-landsholdets coaches

13:15 Opsamling ved Victor og John

13:30 U19-landsholdets HC – info om landsholdet / Q&A

13:45 O/D clinic ved Victor og John

15:15 Møde med pos. coaches vedr film

15:30 Observer Grp. meetings/video

16:20 Observer Coach meeting O/D

16:30 Observer Co.ord. Meeting

16:50 Observer Coach meeting

17:10  Observer træning – positions fordelt

19:00 Q&A med U19-landsholdets co-ordinatorer

19:30 Aftensmad med U19-landsholdets coaches

20:00 Den officielle del er slut, men alle er velkomne til at blive og deltage i filmsession med positionscoaches, samt efter følgende grupper og det afsluttende team møde.

Team mødet slutter ca kl. 22:30