Forside Flag Football Lars Abrahamsen stopper som landstræner for kvindelandsholdet i flag football 

Kvindelandsholdets i flag football skal have ny landstræner, idet Lars Abrahamsen, der har været i spidsen for holdet siden 2016 stopper som landsholdet. Lars skal fremover være landstræner for det Finske kvindelandshold i flag football. 

Lars har gjort et stort stykke arbejde med det danske kvindelandshold, både at holde sammen på holdet og samtidig udvikle dem sportsligt. Holdet blev Europamestre på hjemmebane i 2017 og endte på en flot 4. plads ved seneste landsholdsturneringEM i 2019 i Israel. 

Vi er selvklart kede af, at vi mister Lars som træner, og at vi nu skal finde en ny landstræner til kvindelandsholdet, men vi er glade på Lars vegne med de nye spændende udfordringer, og er stolte over, at Finland nu har en dansk landstræner.  

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Lars for det store arbejde han har lagt i kvindelandsholdet, og ønsker ham al muligt held og lykke. 

I forhold til at vi nu skal finde en ny landstræner til kvindelandsholdet, er der nedsat en arbejdsgruppe som bl.a. består af 2 spillere fra kvindelandsholdet, samt DAFFs direktør Lars Carlsen. 

Målet er at have en ny landstræner på plads medio april, således at der er god tid frem mod den nærmeste større opgave, nemlig VM i oktober 2021. 

   

Relaterede ARTIKLER