Forside Amerikansk fodbold Michael Panayotis træder ud af DAFFs bestyrelse 

Foto: ugeavisenvejle.dk

Vi må desværre meddele, at Michael Panayotis har besluttet at forlade DAFFs bestyrelse og NL Udvalget med øjeblikkelig virkningÅrsagen til Michael ønske om at forlade bestyrelsen og NL Udvalget, er, at den aktuelle samfundsudvikling forårsaget af COVID-19 pandemien kræver, at Michael ligger al sit fokus og energi på driften af hans virksomhed, Panayotis Brudekjoler, i den kommende tid.  

Dette indebærer, at Michael desværre har måttet sande, at han ikke har det nødvendige overskud til også at passe sine hverv i DAFFs bestyrelse og NL Udvalget. Michael forlader derfor begge poster med øjebliklig virkning. 

Jeg vil gerne takke alle DAFFs bestyrelse og NL Udvalget, for et fantastisk samarbejde” udtaler Michael. Jeg kan se tilbage på en kort bestyrelseskarriere, hvor jeg er meget tilfreds med den udvikling der er sket på kort tid. Jeg er af den overbevisning, at DAFF er på rette spor med Nadia og Anders ved bordenden på det politiske niveau, og Lars i spidsen for organisationen afslutter han. 

DAFFs formand Nadia Panzio siger: “Jeg er ked af at Michael må stoppe sit arbejde i bestyrelsen og i NL Udvalget. Michael har været et meget værdifuldt aktiv i DAFF’s bestyrelse, med hans klare passion for football og smittende energi. Nadia fortsætter: “Han har været en kompetent bidrager til de ændringer, vi har lavet i DAFF over det sidste halve år. Jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og håber at vi får ham at se til en kamp eller to afslutter hun. 

DAFFs bestyrelse byder Anders von Essen-Leise velkommen som nyt medlem 

Det er Anders von Essen-Leise der, som 1. suppleant, skal overtage den ledige plads i bestyrelsen efter Michael Panayotis. 

DAFF takker Michael Panayotis for hans store indsats, og ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden 

Ved spørgsmål er du velkommen til at tage fat i DAFFs Formand Nadia Panzio på nadia.panzio@daff.dk. 

Relaterede ARTIKLER