Forside Amerikansk fodbold Nominering til årets dommercrew mv.

Nu er der snart gang i slutspillet i DAFF og vi nærmer os afslutningen af sæsonen.

Dommerne kan ikke vinde noget, og så alligevel…

I forbindelse med Mermaid Bowl afholder Dommerudvalget deres årlige prisuddeling. Det har tidligere været nævnt herinde, at det ikke er helt tydeligt hvilke priser det drejer sig om og hvordan man kan komme i betragtning til dem. Hermed følger en kort forklaring og en opfordring til at nominere mulige kandidater.

For at blive nomineret skal man have været aktiv dommer i sæson 2019 samt have gyldig dommerlicens.

 

 

Årets Rookie (Nye dommer) – Gives til en helt ny dommer som har udmærket sig med særligt engagement samt forståelse for dommergerningen kombineret med mange kampe. Skal have dømt sin første kamp 2019.

Årets ”Most Improved” – Gives til en dommer som har vist stort fremskridt i 2019.

Årets Clubcrew – Gives til en klub hvis dommercrew har vist særlig høj kvalitet samt engagement og seriøstiet i 2019. Klubben må ikke have modtaget en disciplinærdom for udeblivelse af dommere.

Årets bredde dommer – Gives til en dommer som ikke dømmer NL, og som har været særlig aktiv og dygtig særligt i ungdomskampe.

Årets dommer– Gives til den bedste dommer i DAFF. Dommeren viser højt niveau og yder en stor indsats når vedkommende ikke er på banen. Vinderen findes ved at kombinere Dommerudvalgets rangering af dommerne, antallet af kampe og stemmer fra alle dommere i DAFF.

 

Nomineringer kan sendes til du@daff.dk eller via DAFF Dommerfacebook gruppen senest 15. september 2019. Nomineringen skal være motiveret, og gerne med eksempler. Angiv evt. også kontaktoplysninger på den nominerede.