Forside Amerikansk fodbold NordicBet Super Bowl Party – DAFF er med som partner

DAFF er med som partner ved NordicBet Super Bowl Party!!! Få første parket til hvad der bliver Danmarks største Super Bowl Party d. 4. februar 2018 i Cirkusbygningen i København. Vi lover show, underholdning, konkurrencer og kamp, og så får NFL-fans også en 3-retters menu, drikkevarer og nogle overraskelser med i hatten, og med garanti en unik oplevelse. Jimmy Bøjggaard og Claus Elming er værter til denne 10-timers Super Bowl-maratonevent, som billetten giver adgang til. Morten Andersen er æresgæst og skal hyldes for sin Hall of Fame-optagelse. Andreas Knappe kommer også, og fortæller om sit forsøg på at nå NFL.

Priserne varierer fra 800-1000 kr. alt afhængig af hvad hvor du ønsker at sidde. Du kan købe disse eksklusive billetter her: https://www.ticketmaster.dk/event/WAB0402?language=da-dk. Skynd dig, der er begrænset plads!

Det er kun dele af programmet der er afsløret, og involverer altså bl.a. en Hall of Fame-hyldest af Morten Andersen, som for første gang efter sin optagelse stiller op til et arrangement i København. “Det arrangement, jeg er blevet præsenteret for i Cirkusbygningen, er seriøst og gennemarbejdet, og bliver en flot aften for NFL-Danmark og dansk amerikansk fodbold, så det kunne jeg ikke sige nej til”, siger han.

Se Mortens video her:

Videohilsen fra min sportsbar.Jeg glæder mig til NordicBet Danmark Super Bowl Party i Cirkusbygningen. Thanksgiving-rabat netop nu og dagen ud. https://www.ticketmaster.dk/event/nordicbet-super-bowl-party-billetter/438933

Slået op af Morten Andersen i Onsdag den 22. november 2017