Forside Cheerleading Nyt levelsystem i dansk cheerleading

Med et ønske om fortsat at sikre udviklingen i dansk cheerleading, har vi valgt at udvide det danske levelsystem.

Årsagerne til et udvidet levelsystem er mange, og et særligt fokus på rekruttering af nye udøvere samt fastholdelse af nuværende udøvere ligger til grund for denne beslutning. Samtidig oplever stort set alle foreninger en tilgang i medlemmer, hvilket vi gerne skal sikre fortsætter.

Vi ved, at der stadig er rigtig mange potentielle medlemmer som endnu ikke har fået øjnene op for cheerleading, og derfor er udbud af de lavere levels en nødvendighed for, at helt nye udøvere også har mulighed for at dyrke cheerleading. Med de lavere levels vil der samtidig være mulighed for, at nye udøvere kan stille til konkurrence forholdsvis hurtigt efter opstart, hvis der er ønske om dette.

Det nye levelsystem skal bidrage til en sportslig progression, som skal sikre at udøverne gradvist stiger i niveau og ikke placeres på hold, hvor deres sportslige kompetencer ikke er tilstrækkelige. I seniorkategorien tilføjes både level 3 og level 5 med det formål at sikre fastholdelse af eksisterende udøvere samt rekruttering af helt nye unge og voksne udøvere.

Se det nye levelsystem her: Nyt levelsystem Cheerleading_pdf

Vi glæder os meget til at se det nye levelsystem blive til virkelighed og forhåbentlig bidrage til, at cheerleading kan forsætte den positive udvikling.