Forside Amerikansk fodbold Om en uge går det løs til 4-Nations i Vejle!

Om præcis en uge starter et af de største arrangementer i dette års danske football-kalender. Danmarks U19-landshold skal forsøge at kvalificere sig til EM. Det skal de gøre på hjemmebane i Vejle til 4-Nations EJC Qualifying Tournament, når Vejle Atletik Stadion lægger græs til. Udover Danmark deltager Storbritannien, Sverige og Finland i turneringen.

Danmark spiller åbningskampen på fredag d. 8. maj mod Storbritannien. Storbritannien, der kvalificerede sig til turneringen ved at slå Rusland i en kvalifikationskamp i Bristol med overbevisende 21-0. Danmark spås gode chancer mod briterne, og der er i det hele taget store forventninger til de unge danske drenge. Vindes kampen mod Storbritannien skal danskerne spille finalen i turneringen søndag d. 10. maj kl. 13.00. Tabes den derimod, venter der en placeringskamp klokken 10.00 samme dag i stedet.

Danskerne får brug for støtte i deres forsøg på at komme til EM. Vi vil opfordre alle football-elskere til at tage turen til Vejle. Det bliver stort!

Dørerne åbner kl. 16.00 fredag d. 8. maj. Der vil være gang i grillen, hvor det vil være muligt at købe godt til ganen til fornuftige priser. Billetter koster 50 kr. Børn under 12 år er gratis. Billetter kan købes på stadion, eller i forsalg her.

 

PROGRAM

Fredag d. 8. maj:
17.00: Danmark (4) mod Storbritannien (7)
20:00: Sverige (5) mod Finland (6)

Søndag d. 10. maj:
10:00: Placeringskamp
13:00: Finalen

Relaterede ARTIKLER