Forside Amerikansk fodbold Opdatering: Afklarende corona restriktioner pr. 9. november

Da vi har modtaget et par henvendelser med afklarende spørgsmål til de nuværende corona restriktioner i forhold til mundbind og forsamlingsforbuddet.

Forsamlingsforbuddet:

Den 26. oktober trådte de skærpede restriktioner vedr. Forsamlingsforbuddet trådte i kraft, og de gælder i første omgang 4 uger frem, altså til og med den 22. november. Det betyder, at hvis der ikke bliver meldt andet ud, så har vi den 23. november igen har et generelt forsamlingsforbud på 50 personer. Så kan alle på 22 år og derover igen træne med 50 personer i en gruppe.

Mundbind:

Den 29. oktober trådte der et krav om mundbind i kraft, der omfatter brug af mundbind indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter, hvor offentligheden har adgang. Det gælder f.eks. indendørs på museer, idrætshaller, kunsthaller, spillesteder, biblioteker, kulturhuse, zoologiske anlæg, biografer, teatre mv. Krav om brug af mundbind vil gælde både kunder, besøgende og personale tilknyttet den pågældende kulturinstitution og idrætsfacilitet.

Det betyder, at der skal bruges mundbind når man ankommer til sit indendørs træningssted indtil man er klædt om og klar til træning, og igen når man er færdig med at træne, og skal forlade sit træningssted. Der er ikke krav om brug af mundbind under træning. Mundbind gælder også for forældre og andre der kommer på det indendørs idrætsanlæg.

Kravet om mundbind gælder i første omgang til den 2. januar 2021.

Se de altid opdaterede retningslinjer her: https://www.daff.dk/klubservice/klub-drift/vejledninger-dokumenter/

Relaterede ARTIKLER