Forside Amerikansk fodbold Opdatering om Afsluttende Ungdomsstævne & U16/U19 kampe

26.og 27. september havde vi planlagt en kæmpe ungdoms weekend, hvor lørdagen startede med det Afsluttende Stævne og sluttede med Development Bowl, og hele søndagen stod i U16 holdenes tegn. Vi har dog måtte sande, at på grund af det stadig skærpede forsamlingsforbud, som det ser ud til ikke bliver lavet om på lige foreløbigt, at det er svært at afholde et stort stævne, samt at sikkerheden omkring stævnet er svær at styre. Arrangørgruppen og DAFF har derfor i fællesskab valgt at aflyse det Afsluttende Ungdomsstævne.  

Vi er rigtig kede af at det ikke kan lade sig gøre, men det er ikke muligt at afholde et kæmpe stævne, som skal bruge rigtig mange frivillige, når der stadig er usikkerhed om forsamlingsforbuddet bliver lempet” fortæller Sportschef Lars Carlsen. “Vi har hele tiden håbet på at dette ville blive hævet eller at vi kunne få en dispensation fra DIF, men dette har ikke været muligt, og vi mener ikke at den falder på plads på den tid vi har tilbage. Vi har derfor brugt weekenden til at se nærmere på hvordan vi så kan afslutte rækkerne, så vores yngste spillere i amerikansk fodbold kan få en så god afslutning på sæsonen som muligt”. 

Regionale afslutningsstævner i weekenden d. 26/27. september 2020 

I stedet for det store afsluttende stævne, har vi indgået et samarbejde med Frederikssund Oaks og Aarhus Tigers, som vil lave regionale afsluttende stævner, så vi kan få afsluttet årgangene på bedste vis. Detaljerne for disse stævner er ikke på plads endnu, så der går lige lidt tid før vi kan melde mere præcist ud. Det ligger dog fast, at disse regionale afsluttende stævner finder sted søndag d. 27. september. 

Program for dagen kommer senere. 

U16 & U19 finaledag d. 26. september 2020 

Eftersom ungdomsstævnet er aflyst, slår vi de resterende kampe sammen til en dag, hvilket betyder at lørdag d. 26. september står i U16 og U19 rækkernes tegn. 

Foreløbig program: 

10:00: U16 Ø (3) vs. U16 V (3) 
13:00: U16 Ø (2) vs. U16 V (2) 
16:00: Challenge Bowl (U16) 
19:00: Development Bowl (U19) 

Billetsalg 

På grund af corona bliver billetsalget først startet 14 dage før, når holdene som skal spille i kampene, er fundet. 

De hold som skal spille i kampene, får førsteret til billetter, således at alle fans og forældre kan se den ønskede kamp. 

Som det ser ud nu, bliver billetprisen 20 kr. pr. kamp til U19 og U16 kampene, hvor vi afventer hvordan de til den tid forventede corona retningslinjer bliver, inden vi udbyder de resterende billetter til salg. 

Vi håber på at det bliver muligt, at hvis man har købt billet til en enkelt kamp, kan opgradere sin kampbillet, til en billet der varer hele dagen. Igen, så ser vi tiden an, og afventer eventuelle ændringer i forsamlingsforbuddet og corona retningslinjer.