Forside Amerikansk fodbold Positiv udvikling i medlemstal trods corona

DIF har netop offentliggjort medlemstallene for 2020, og her fremgår det, at de samlede medlemstal for DIF og DGI går tilbage med ca. 4%.

Det er meget glædeligt at kunne informere om, at DAFF er blandt de 21 forbund der oplever medlemsvækst i 2020.

Resultatet for 2020 har ligget klar i en lille måneds tid, og er nu blevet kvalitetstjekket og offentliggjort – og DAFF går 4% frem! Dette i et år hvor idrættens verden mere eller mindre har været lukket ned i lange perioder.

 Tallene forklaret

  • Vi er gået fra 4394 medlemmer i 2019 til 4568 medlemmer i 2020. Efter nogle år med fald i medlemstallene, er det meget positivt vi for andet år i træk har en stigning, og det er faktisk det højeste medlemstal siden CFR-indberetningerne blev indført i 2012.
  • Nedenstående er en fordeling på de enkelte idrætsgrene, de er dog forbundet med lidt usikkerhed pga. den måde CFR er sat op.
  • Flag football stiger 15%.
  • Amerikansk fodbold er status quo.
  • Cheerleadingstiger 8%.

 

Fundamentet er et stærkt arbejde ude i klubberne – Bliv ved!

At vi formår at have en stigning gennem 2020, hvor corona har gjort det svært og til tider umuligt at tilbyde idræt, vidner om at ledere, trænere og andre frivillige ude i vores klubber har ydet en stor indsats og arbejdet meget kreativt med løbende at justere og rette til alt efter de ændrede restriktioner, for hele tiden at kunne tilbyde aktiviteter gennem 2020.

Det skal der lyde et kæmpestort; STÆRKT ARBEJDET!

Vi er ikke gennem corona-krisen endnu, og vi vil gennem 2021 stadig møde udfordringer, men vores medlemstal er et godt fundament at gå ind i 2021 på. Vi skal alle indstille os på, at der også gennem hele 2021 skal arbejdes hårdt for at komme godt gennem året.

Corona restriktioner udfordrer stadig, og DIF er i dialog med myndighederne om den videre genåbning af idrætten på en forsvarlig måde.

Så snart vi ved mere om dette giver vi besked – indtil da må vi være tålmodige.

Vi vil gerne takke alle klubber for det hårde arbejde der lægges hver dag ude i hver enkelt forening – jeres arbejde bærer frugt – derfor BLIV VED!!!

 

Relaterede ARTIKLER