Home Rookie Day

Åben Hus i football klubber på tværs af Danmark!

Klubber på tværs af Danmark holder gratis prøvetræning – vi kalder det Rookie Day. Det er en dag hvor du kan komme og prøve sporten helt gratis og uforpligtende.

Er du vild med NFL? Er du vild med de spektakulære catches, interceptions og ikke mindst touchdowns? Ønsker du at prøve de forskellige aspekter af sporten på egen krop? Vil du prøve at mærke hvordan en tackling føles, eller hvordan det føles når bolden forlader hånden? Eller ønsker du at prøve kræfter med positioner rundt om spillet som træner, holdleder, medic og dommer? Rookie Day er en dag, hvor du netop kan prøve alle dine kræfter af og se om ikke, amerikansk fodbold er lige noget for dig!

Alle er velkomne til at prøve amerikansk fodbold. Vi søger mænd, kvinder og børn i alle aldre. Vi søger små, tunge, høje og lave – amerikansk fodbold er for alle!!

Vi siger, at football er for alle, fordi vores sport favner alle kropstyper – fra de top tunede atleter til de overvægtige drenge. Der er ingen vægtklasse eller kropstype der er foretrukken amerikansk fodbold. Alle er velkomne uanset størrelse, atletiske evner og talent. Vores sport ville ikke være den samme uden dem alle.

De yngste football spillere i Danmark er omkring 10 år gamle, den ældste er i 50’erne.