Forside Amerikansk fodbold Slagelse Wolfpack afholder pige-camp i amerikansk fodbold

Fredag d. 17. august kl. 18.00 til søndag d. 19. august 2018 kl. 16.00 afholder Slagelse Wolfpack camp i amerikansk fodbold for piger i alderen 10 – 16 år. Campen foregår på Broskolen, Birkemosevej 11 i Korsør. Campen er for alle uanset erfaring.

 

Målet med campen er at samle flest mulige piger, der spiller, eller er interesseret i at spille amerikansk fodbold. Pigerne kan på den måde møde hinanden og opleve, hvordan det er at spille amerikansk fodbold med andre piger. Der opleves en stingende interesse for amerikansk fodbold fra piger i Danmark, hvilket DAFF også ønsker at understøtte.

Prisen for at deltage er 350 kr. for hele weekenden og dette er inkl. overnatning i en gymnastiksal på skolen og fuld forplejning – aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad og frokost søndag. Campen er del af Always’ #LikeAGirl kampagne og støttes herfra økonomisk. Det er på grund af denne økonomiske støtte, at Slagelse Wolfpack kan afholde campen med så lav brugerbetaling.

 

Alle er velkomne og skulle der være nogle I kender, der har lyst til at prøve sporten, så inviter dem gerne med! Der er plads til alle, -både jer, der allerede spiller amerikansk fodbold, men også helt nye.

 

Tilmelding skal ske her senest 12. august 2018: https://safc.nemtilmeld.dk/170/