Forside Cheerleading Sommer Cup aflyst, og mere om EM kvalifikation

I forlængelse af de tiltag statsministeren præsenterede i aftes, har vi set det nødvendigt at aflyse Sommer Cup. Derudover, så er EM i Cheerleading ikke aflyst endnu, hvorfor vi har set nærmere på, hvordan man kan kvalificere sig til EM, når DM ikke afholdes.

Sommer Cup (juni 2020) – aflyst

DAFF og Jam Frederikshavn Cheerleaders har truffet den tunge beslutning at aflyse Sommer Cup 2020 allerede nu, da vi må konstatere at udviklingen går i den forkerte retning i et utroligt højt tempo og det virker usandsynligt, at det vil være muligt at afholde Sommer Cup i et ønsket setup. Al træning blev i går indstillet i 2 uger i første omgang, men vi må forvente det varer længere end det, og det er også sandsynligt, at mange hold vil opleve at have udøvere der har karantæne eller er syge i de næste uger/måneder.

Disse forhold gør, at det vil være meget svært for de fleste hold at træne sig op til Sommer Cup på en forsvarlig måde, hvis det i det hele taget vil være muligt at stille hold.

DAFF og Jam Frederikshavn Cheerleaders er selvsagt utrolig kede af at aflyse, men vi ønsker at give ro ude i klubberne, samt udvise den påkrævede ansvarlighed overfor samfundet, vores udøvere, trænere og klubber.

EM Cheerleading

Vedr. kvalifikation til EM, så er det på nuværende tidspunkt ikke sikkert EM gennemføres. Skulle det blive gennemført, og hvis der er flere danske hold der ønsker at deltage end hvad vi har pladser til, så har vi, alt efter hvor mange hold det drejer sig om, flere alternativer til hvordan en kvalifikation kan gennemføres.

Vi skal gøre opmærksom på, at der florere rygter om at EM er aflyst, men det er ikke korrekt, da det er ECA (det andet europæiske forbund), som ikke er det EM vi er en del af. Vi afventer på nuværende tidspunkt nærmere information fra ECU vedr. afholdelse af EM 2020 – så snart vi ved mere giver vi besked.

Relaterede ARTIKLER